Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bestel de MacBook Air 2023 nu bij Amac (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Apple had groot nieuws tijdens zijn laatste event – zowel figuurlijk als letterlijk! De MacBook Air 2022 met M2-chip heeft namelijk nu een grotere broer, de MacBook Air 2023 met 15-inch scherm. Je kunt hem nu al bij Amac bestellen, maar we praten je even bij over alles wat er nieuw is.

Bestel de MacBook Air 2023 bij Amac

Zat je altijd te gluren naar een MacBook Air 2022 met M2-chip maar vond je het scherm wat te klein? Dan hebben we goed nieuws, want bij Amac kun je nu al de MacBook Air 2023 voor € 1599 bestellen. Met zijn M2-chip is die net zo snel als de 2022-versie, maar het scherm is van 13,6- naar 15,3-inch gegroeid. Veel beter om foto’s te bekijken, met meerdere vensters te browsen of zelfs films te bewerken! Sinds 5 juni is hij bij Amac te bestellen. En als je er snel bij bent, heb je hem 13 juni in huis!

Bekijk de MacBook Air 2023 bij Amac

MacBook Air 2023 in een notendop


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Afgelopen jaar kreeg de MacBook Air een flinke update: het design werd compleet vernieuwd en er kwam een compleet nieuwe Apple M2-chip in. Alleen het scherm, dat bleef met 13,6-inch ongeveer even groot als bij de voorganger. Mensen die graag op een groter scherm willen werken, moesten daardoor altijd voor de veel duurdere MacBook Pro kiezen. Tot nu.

Want voor het eerst sinds het 16-jarige bestaan van de MacBook Air is er nu een model met een 15,3-inch scherm. En het scherm mag dan wel groter dan ooit zijn, de MacBook Air 2023 houdt zijn ultradun ontwerp. Sterker nog, hij is de dunste 15-inch laptop aller tijden. En je levert ook niet in qua batterijduur, want die behoort met 18 uur films kijken of 15 uur draadloos internetten nog steeds tot het beste van het beste. Dankzij de grotere behuizing kon Apple er overigens ook nog twee extra speakers in stoppen. Je hebt dus 6 in plaats van 4 speakers, voor extra goed geluid.

Uitvoeringen en prijzen

De MacBook Air 2023 is er in twee uitvoeringen: een basismodel van € 1599, en een uitgebreider model van € 1829. Daar zitten overigens minder verschillen in dan bij vorige versies. in feite heeft het uitgebreidere model alleen dubbel zo veel opslag. Voor het gemak zetten we hieronder de specificaties naast elkaar.

MacBook Air 15-inch € 1599 MacBook Air 15-inch € 1829
M2-chip met 8-core CPU en 10-core GPU M2-chip met 8-core CPU en 10-core GPU
8 GB centraal geheugen 8 GB centraal geheugen
256 GB SSD-opslag 512 GB SSD-opslag
Lichtnetadapter van 35 watt met twee usb-c-poorten Lichtnetadapter van 35 watt met twee usb-c-poorten

Je kunt je MacBook Air ook nog zelf samenstellen bij Amac. Zo kun je de opslag uitbreiden tot 2 TB, het centrale geheugen uitbreiden tot 24 GB, en kiezen voor een snellere 70-watt lichtnetadapter. Let wel op dat de levertijd van een samengesteld model een stuk langer kan zijn.

Tot slot kun je uiteraard nog kiezen voor verschillende kleuren. Net als zijn kleinere broer is de MacBook Air 2023 verkrijgbaar in de kleuren Zilver, Spacegrijs, Sterrenlicht en Middernacht.

De voordelen van Amac

Bij Amac draait alles om Apple, en alle medewerkers zijn hierop getraind. Zo krijg je gericht persoonlijk advies over je nieuwe MacBook Air 2023 en mogelijke accessoires, zodat je precies vindt wat je nodig hebt. Daarnaast is het bij Amac mogelijk om je oude Apple-device in te ruilen voor korting op je nieuwe, en krijg je altijd minimaal twee jaar garantie. Ook fijn: Amac is een Apple Authorized Service Provider, en biedt daardoor erkende service voor je Apple-apparaat. Sinds kort kun je zelfs een abonnement nemen op Apple-apparaten, in plaats van ze te kopen.

Er zijn 50 Amac-winkels in Nederland, maar ook vanuit huis krijg je uitgebreid koopadvies door de mogelijkheid om te videobellen met een Apple-expert. Ten slotte wordt je nieuwe MacBook gratis en snel thuisbezorgd.

Bestel de MacBook Air 2023