Terug naar MacBook Air 2022 krijgt kleuren en een nieuw design
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MacBook Air 2022 krijgt kleuren en een nieuw design

Door Laura Grootaarts12 augustus 2021 09:322 min. leestijd0

Ben je enthousiast over de comeback van de kleurrijke iMac dit voorjaar? Dan is er meer goed nieuws! Apple zou volgend jaar een nieuwe MacBook Air introduceren met mini-led-display en in diverse kleuropties.

MacBook Air 2022 kleuren

MacBook Air 2022 kleuren en design

De informatie is afkomstig van de doorgaan zeer betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo. Hij zegt dat de nieuwe MacBook Air 2022 een nieuw design krijgt, vergelijkbaar met dat van de nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro die dit najaar moet verschijnen. Naar verwachting krijgt zowel de Air als de Pro een mini-led-scherm en vlakkere boven- en zijkanten. Dit is in lijn met eerdere uitspraken van Apple-kenners als Mark Gurman en Jon Prosser.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De MacBook Air zou bovendien verkrijgbaar zijn in verschillende kleuropties. Mogelijk gaat het dan om dezelfde kleuren als die van de iMac 2021: groen, geel, oranje, roze, paars, blauw en zilver. Maar het kan ook zijn dat Apple het kleurenpalet van de iPad Air 2020 kiest: spacegrijs, roségoud, groen en hemelsblauw.

MagSafe en meer

Kuo zegt verder dat de MacBook Air een MagSafe-connector krijgt. Die laatste klikt de oplaadkabel magnetisch op de juiste plaats, en als je eroverheen struikelt, schiet hij los. Bij oudere MacBook-modellen gebruikte Apple deze techniek ook al, en vorig jaar maakte een soortgelijk mechanisme zijn debuut op de iPhone 12.

Ook zou de MacBook Air 2022 een snellere chip krijgen, de opvolger van de huidige M1-chip. Het is nog niet zeker of de huidige M1-MacBook Air dan in het assortiment blijft. Naar verluidt is de startprijs van de MacBook Air 2022 gelijk aan die van de huidige MacBook Air 2021: € 1129,10.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar