Terug naar ‘MacBook Air 2020 verschijnt deze week’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘MacBook Air 2020 verschijnt deze week’

Door Laura Grootaarts16 maart 2020 11:362 min. leestijd0

Heb je een nieuwe MacBook Air op het oog? Wacht dan nog even af! Apple brengt misschien deze week nog een MacBook Air 2020 uit. Dat heeft een anonieme tipgever tegen MacRumors gezegd.

MacBook Air

MacBook Air 2020 release

Deze tipgever bleek in het verleden ook al over juiste informatie te beschikken, vandaar dat de informatie interessant is. Deze nieuwe MacBook Air krijgt waarschijnlijk een toetsenbord met het zich al eerder bewezen schaarmechanisme. Apple gebruikte een tijdlang toetsenborden met een vlindermechanisme, maar daar waren ontzettend veel problemen mee. Vorig jaar stapte Apple met de 16-inch MacBook Pro ook al over naar het schaarmechanisme.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Wat er verder nieuw is, weten we niet. Vorig jaar kwam er nog een MacBook Air 2019 uit met als opvallendste vernieuwing een True Tone-scherm. Dat betekent dat de witbalans van het scherm zich aanpast aan het omgevingslicht, zodat wit ook altijd echt wit lijkt.

Apple-producten dit voorjaar

Ook de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo voorspelde eerder al dat er rond deze tijd een nieuwe MacBook Air zou verschijnen. Met daarnaast nog een aantal andere producten: onder meer de iPhone SE 2,iPad Pro 2020 en de AirTags.

Aanvankelijk dacht iedereen dat deze nieuwe producten gepresenteerd zouden worden tijdens een keynote eind maart. Door de uitbraak van het coronavirus is alles op losse schroeven komen te staan. De kans op een keynote lijkt verkeken, zeker nu Apple heeft aangekondigd dat een event later dit jaar – WWDC 2020 – een online gebeuren wordt. Het is nog altijd een optie dat Apple de nieuwe producten aankondigt via een persbericht, te beginnen met de MacBook Air.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar