Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘MacBook Air 2020 verschijnt deze week’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
MacBook Air


Lees verder na de advertentie

Heb je een nieuwe MacBook Air op het oog? Wacht dan nog even af! Apple brengt misschien deze week nog een MacBook Air 2020 uit. Dat heeft een anonieme tipgever tegen MacRumors gezegd.

MacBook Air 2020 release

Deze tipgever bleek in het verleden ook al over juiste informatie te beschikken, vandaar dat de informatie interessant is. Deze nieuwe MacBook Air krijgt waarschijnlijk een toetsenbord met het zich al eerder bewezen schaarmechanisme. Apple gebruikte een tijdlang toetsenborden met een vlindermechanisme, maar daar waren ontzettend veel problemen mee. Vorig jaar stapte Apple met de 16-inch MacBook Pro ook al over naar het schaarmechanisme.

Wat er verder nieuw is, weten we niet. Vorig jaar kwam er nog een MacBook Air 2019 uit met als opvallendste vernieuwing een True Tone-scherm. Dat betekent dat de witbalans van het scherm zich aanpast aan het omgevingslicht, zodat wit ook altijd echt wit lijkt.

Apple-producten dit voorjaar

Ook de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo voorspelde eerder al dat er rond deze tijd een nieuwe MacBook Air zou verschijnen. Met daarnaast nog een aantal andere producten: onder meer de iPhone SE 2, iPad Pro 2020 en de AirTags.


kooptip

Aanvankelijk dacht iedereen dat deze nieuwe producten gepresenteerd zouden worden tijdens een keynote eind maart. Door de uitbraak van het coronavirus is alles op losse schroeven komen te staan. De kans op een keynote lijkt verkeken, zeker nu Apple heeft aangekondigd dat een event later dit jaar – WWDC 2020 – een online gebeuren wordt. Het is nog altijd een optie dat Apple de nieuwe producten aankondigt via een persbericht, te beginnen met de MacBook Air.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors