Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws Mac Pro

Video: Mac Pro-wieltjes zijn ‘uitstekend’ voor een skateboard

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
skateboard


Lees verder na de advertentie

Het is vrijdag – tijd voor wat luchtiger nieuws. Zoals onderstaand filmpje van het YouTube-kanaal Braille Skateboarding. Skateboarding? Wat heeft dat met Apple te maken? Nou, volgens skateboarder Aaron Kyro heeft Apple eindelijk ook de skateboardwereld gerevolutioneerd. Hoe dan? Het heeft te maken met de wieltjes van de Mac Pro die Apple sinds april ook los verkoopt in zijn store. Voor 849 euro nota bene. Een passende prijs voor de Mac Pro dus. Kyro heeft de Mac Pro-wieltjes onder een skateboard geschroefd – met hilarische resultaten. Maar kijk eerst even zelf.

Mac Pro Skateboard

Wat blijkt uit het filmpje? De wieltjes van de Mac Pro passen uitstekend onder een skateboard, zelfs de fitting voor de schroefjes past. Oké, ze maken het skateboard veel te zwaar en omdat ze in alle richtingen kunnen roteren is er daarna niet meer aan normaal skateboarden te denken. Maar technisch gezien kan het wel. Moet je het doen? Zeker niet. Is het een grappig filmpje om te kijken? Zeker weten.

Andere ideeën?

Hebben jullie nog ideeën waarvoor je de wieltjes van de Mac Pro zou kunnen gebruiken? Rolschaatsen liggen voor de hand, maar misschien rol je op een bureaustoel met Mac Pro-wieltjes nog efficiënter rond op de werkvloer? Laat het ons weten in de reacties.


kooptip

Bron: Braille Skateboarding