Terug naar ‘Apple presenteert iPhone 9 over twee weken’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple presenteert iPhone 9 over twee weken’

Door Koen van Ekeren1 april 2020 16:412 min. leestijd0

Apple leek de iPhone SE 2 (die mogelijk de naam iPhone 9 krijgt) in maart te willen lanceren, maar door de coronacrisis zijn deze plannen opgeschoven. Volgens de doorgaans betrouwbare analist Jon Prosser heeft Apple zijn zinnen op een nieuw datum gezet: 22 april moet de grote dag worden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de iPhone SE? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

iPhone 9 in april

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Lancering iPhone 9 in april

Deze datum heeft Apple in een interne vergadering genoemd, schrijft Prosser op Twitter. Apple zou de opvolger van de iPhone SE op woensdag 15 april willen presenteren. Een week later – op woensdag 22 april – moet het toestel in de winkels liggen.

Jon Prosser wijst er wel op dat de datum nog kan wijzigen vanwege de coronacrisis. Het is niet de eerste keer dat de analist het heeft over een iPhone 9 release in april. Afgelopen vrijdag schreef Prosser al dat Apple de nieuwe iPhone in april wil lanceren. ‘Mij is verteld dat ze het volgende week willen beslissen. Maar als ze het doen, is het half april.’

In februari gingen er nog geruchten dat de iPhone 9 op 31 gepresenteerd zou worden, waarna het toestel op 3 april te koop zou zijn. Het lijkt er dus op dat we nog langer geduld moeten hebben. De iPhone 9 moet de nieuwe instap-iPhone worden, die de populaire SE uit 2016 opvolgt.

Er wordt in het geruchtencircuit gesproken over een startprijs van € 479. Daarmee is de iPhone heel wat beter geprijsd dan de iPhones die Apple nu in de Apple Stores heeft liggen. Het uiterlijk is naar verluidt een tikkeltje gedateerd (hij zou een kopie zijn van de iPhone 8), maar in de binnenkant heeft de iPhone 9 waarschijnlijk wel de nieuwste A13-chip in zich.

WWDC

De tech-lekker strooide de laatste weken met meer Apple-geruchten. Volgens zijn bronnen mogen we bij WWDC 2020 – de conferentie voor ontwikkelaars van Apple – ook nieuwe Apple-producten verwachten. Het zou gaan om een over-ear koptelefoon en AirTags. Ook zou Apple tijdens de conferentie een nieuwe MacBook Pro willen presenteren.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd
De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar