Terug naar ‘iPhone mini verschijnt pas later dan andere iPhone 12-modellen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone mini verschijnt pas later dan andere iPhone 12-modellen’

Door Koen van Ekeren8 september 2020 09:592 min. leestijd0

De vier iPhones die op 15 september worden gepresenteerd, zijn niet allemaal vanaf hetzelfde moment verkrijgbaar. Dit meldt het Taiwanese DigiTimes. Apple zou eerst de twee iPhone 12-modellen met 6,1-inch scherm lanceren. Pas op een later moment volgen de iPhone 12 ‘mini’ en iPhone 12 Pro Max.

Lancering iPhone 12 mini

iPhone 12 mini

Door vertragingen lukt het Apple dit jaar niet om de nieuwe iPhones in september uit te brengen. Als we afgaan op recente geruchten, zijn de toestellen vanaf medio oktober verkrijgbaar. Naar verluidt presenteert Apple de volgende iPhones:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

  • iPhone 12 mini (5,4-inch)
  • iPhone 12 Max (6,1-inch)
  • iPhone 12 Pro (6,1-inch)
  • iPhone 12 Pro Max (6,7-inch)

DigiTimes meldt dat Apple de lancering van deze iPhones (waarvan de namen nog onzeker zijn) spreidt. De iPhone 12 Max en iPhone 12 Pro worden als eerst geleverd. Pas op een later moment volgen de kleinste en grootste iPhone 12. De Taiwanese krant baseert zich op bronnen uit de toeleveringsketen van Apple.

Een precieze lanceringsdatum wordt er niet gemeld. Wel suggereerde DigiTimes al eerder dat er een gesplitste lancering aan zit te komen. De 6,1-inch iPhone 12-modellen zouden in oktober verschijnen. De andere twee toestellen mogelijk pas in november.

Gesplitste release

Het is niet voor het eerst dat we geruchten horen over een gesplitste release. Eerder meldde Mark Gurman van Bloomberg al dat Apple de iPhone 12-lanceringen zal spreiden. Gurman verwachtte echter dat Apple eerste de goedkopere 5,4-inch en 6,1-inch iPhone 12 zal uitbrengen en de geavanceerdere Pro-modellen op een later moment.

Dit zijn ook de verwachtingen van Apple-leaker Jon Prosser, die het vaak bij het rechte eind heeft als het gaat om lanceringsdatums voor Apple-producten. Hij meldde vorige maand dat de iPhone 12 release plaatsvindt op 19 oktober. De iPhone Pro (Max) volgen ergens in november.

Een gesplitste release is dus erg waarschijnlijk; het is alleen onzeker welke iPhone 12-modellen we als eerst kunnen verwachten. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: DigiTimes

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar