Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple iPad 2021 als welkomstcadeau bij een Internet & TV bundel van KPN

Auteur: iCreate
0 reacties
iPad 2021

Ben je van plan om over te stappen naar KPN voor je internet en televisie? Dan is dit weekend hét moment om dat te doen! Je krijgt namelijk een Apple iPad 64 GB (t.w.v. € 389) als welkomstcadeau bij een KPN Internet & TV abonnement. Deze eenmalige KPN aanbieding loopt van vrijdag 1 juli 9.00 uur tot en met zondag 3 juli 23.59 uur. Exclusief bij KPN! Dit wil je weten!

Bekijk de weekenddeal van KPN

Weekenddeal: een Apple iPad als welkomstcadeau!

Als je dit weekend een nieuw KPN Internet en TV-abonnement afsluit, dan krijg je als welkomstcadeau een spacegrijze iPad 2021. De negende generatie van Apple’s iPad is dé moderne instaptablet van tegenwoordig. Het is de meeste recente ‘gewone’ iPad van Apple, met een snelle A13 Bionic-chip, een ruim 10,2-inch display en 64 GB opslag. Ideaal voor dagelijks gebruik – door het hele gezin. Maar wees er snel bij, want de actie is dus alleen dit weekend geldig en OP=OP! Ook belangrijk: de actie is alleen online geldig.

Bekijk de iPad bij KPN

Internet en TV abonnementen bij KPN

Snel, sneller, supersnel: bij KPN heb je de keuze uit drie internetsnelheden. Er is voor iedere gebruiker een geschikte snelheid. Welke internetsnelheid heb jij thuis nodig?

  • Snel – tot 50 Mbit/s: voor de beperkte gebruiker. Voor internetten, googelen, e-mailen, internetbankieren en social media. Handig als je alleen bent of met zijn tweeën.
  • Sneller – tot 100 Mbit/s: voor de gemiddelde gebruiker. Voor tv-kijken op meerdere televisies (in HD), surfen, downloaden en streamen. Handig als je een gezin hebt met kleine kinderen.
  • Supersnel – tot 200 Mbit/s: voor de intensieve gebruiker. Voor tv-kijken op meerdere televisies (in 4K), supersnel gamen en veel downloaden. Allemaal tegelijk! Handig voor als je een gezin hebt met tieners.

Goed om te weten: Bij een internetsnelheid van 50 of 100 Mbit/s krijg je gratis KPN Veilig voor twee apparaten. Hiermee beveilig je twee apparaten. Bij een internetsnelheid van 200 Mbit/s of 1 Gbit/s krijg je gratis KPN Veilig voor vijf apparaten. Hiermee beveilig je vijf apparaten.

Klaar met internetten of gamen? Dan kun je ook lekker tv-kijken! Het basispakket van KPN bevat ruim 65 zenders, maar er is nog veel meer te zien. Zo kun je je tv-abo heel eenvoudig uitbreiden met bekende streamingdiensten zoals Netflix, Videoland of ViaPlay. Exclusief bij KPN kun je je tv-pakket ook uitbreiden met Disney+.

Combineer je voordeel

Bij het combineren van meerdere KPN-producten kom je ook nog in aanmerking voor enkele interessante kortingen. Heb je al een mobiel abonnement van KPN en stap je over? Dan zijn dit je voordelen:

  • Maandelijks tot € 7,50 korting op je mobiele abonnement. De precieze korting is afhankelijk van je databundel.
  • Maandelijks € 5 korting op entertainment: je hebt de keuze uit Netflix, Spotify, ViaPlay, ESPN, Xbox Game Pass Ultimate, Disney+ óf Disney+ i.c.m. ESPN
  • Gratis Pluspakket (ter waarde van € 6,99) bij TV, met meer dan 25 extra zenders.

Bekijk de Internet & TV abonnementen bij KPN

Weekenddeal exclusief bij KPN

Sluit je dit weekend een Internet en TV-abonnement af? Dan ontvang je de iPad 2021 als welkomstcadeau. Zoals gezegd, deze eenmalige KPN-actie is geldig van vrijdag 1 juli 9.00 uur tot en met zondag 3 juli 23.59 uur. Wees er dus snel bij!

Bekijk de weekenddeal van KPN