Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Elke dag een kerstcadeautje in de App Store

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
kerstcadeau app store


Lees verder na de advertentie

Het is (bijna) kerst en dat moet gevierd worden! Speciaal voor deze gelegenheid geeft Apple de komende dagen cadeautjes weg in de iOS App Store.

6 dagen kerst

Van dinsdag 24 december tot en met zondag 29 december zet Apple dagelijks een verrassing voor je klaar. Kijk dus elke dag even in de App Store voor een nieuw cadeautje. Op dit moment staat de actie nog niet direct op de hoofdpagina van de App Store, maar via directe linkjes naar de App Store (zie verderop in dit bericht) kom je er toch.

De actie doet een beetje denken aan het vroegere 12 Days of Christmas. Daarbij kreeg je 12 dagen lang iedere dag gratis apps, boeken en liedjes uit de Stores van Apple – destijds moest je daarvoor nog een speciale app downloaden, nu is dat niet nodig en verloopt het direct via de App Store.

Kerstcadeau App Store: mèh.

Je mag een gegeven paard natuurlijk niet in de bek kijken, maar de eerste cadeautjes vallen een beetje tegen. Zo krijg je in een Looney Tunes-spel 60 procent korting op een specifieke in-app aankoop. En in de app Canva kun je je drie maanden abonneren voor de prijs van één. En zes dagen kerst in plaats van twaalf is natuurlijk ook een beetje jammer. Maar goed: de actie is nog maar nauwelijks van start gegaan, dus wie weet komt Apple nog met écht iets interessants. Toch even in de gaten houden dus!


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Bron: MacRumors