Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone SE pre-order gestart: hier kun je bestellen

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone SE 2020


Lees verder na de advertentie

Je kunt de gewilde iPhone SE 2020 vanaf vandaag bestellen! Vanmiddag om 14:00 uur ging de voorverkoop van de relatief goedkope iPhone van start. Als je er bij de iPhone SE pre-order op tijd bij bent, heb je het toestel al volgende week in huis! Het reserveren kan bij Apple, maar er zijn meer opties.

iPhone SE pre-order

iPhone SE pre-order

De iPhone SE kun je allereerst bestellen op de website van Apple, of de Apple Store-app. Op het moment van schrijven is er genoeg voorraad. Bestel je de iPhone SE nu, dan heb je hem volgende week vrijdag (24 april) in huis.

Daarnaast is de iPhone SE pre-order er ook bij allerlei online winkels en providers. Je kunt ervoor kiezen om de SE los te kopen (€ 489), maar een abonnement is ook mogelijk. Dit zijn je opties:


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Los:

Abonnement:

  • iPhone SE abonnement bij KPN
  • iPhone SE abonnement bij Tele2
  • iPhone SE abonnement bijT-Mobile
  • iPhone SE abonnement bij Vodafone

Prijzen

Een los toestel kost overal overigens evenveel. De goedkoopste versie kost € 489, je krijgt dan 64 GB opslag. Voor 128 GB opslag betaal je € 539 en de duurste versie heeft 256 GB opslag, waarvoor je € 659 betaalt.

De iPhone SE is een mengeling van de iPhone 8 en iPhone 11. Aan de buitenkant is hij precies de iPhone 8, met een thuisknop met Touch ID. Aan de binnenkant bevindt zich de snelle A13 Bionic-chip, die ook in de iPhone 11 en iPhone 11 Pro zitten. Verder is de iPhone SE met zijn scherm van 4,7 inch even groot als de iPhone 8. Daarmee is hij wel minder compact dan de eerste SE, die een schermdiagonaal van 4 inch had.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone en wil je weten welke voor jou het meest geschikt is? In iCreate 118 lees je alles over de nieuwe iPhone SE en bespreken we alle iPhones in een uitgebreid koopadvies. Weten wanneer iCreate 118 in de winkels ligt? Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief vol Apple-nieuws en je krijgt vanzelf een seintje:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!