Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Grotere iPhone SE Plus verschijnt in 2023’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone SE waterdicht


Lees verder na de advertentie

De geruchten over de iPhone SE vliegen alle kanten op, maar langzamerhand lijken de contouren van Apple’s plannen zich duidelijker af te tekenen. Volgend jaar verschijnt er waarschijnlijk een grotere iPhone SE Plus 2023, maar ook dit jaar al mag je iets nieuws verwachten.

portretmodus iPhone SE

iPhone SE Plus 2023

Apple’s instapmodel iPhone is zeer populair maar met zijn 4,7-inch vinden sommigen de huidige iPhone SE aan de kleine kant. Volgens de doorgaans betrouwbare Apple-lekker Ross Young verschijnt er volgend jaar een grotere versie van de iPhone SE. Deze zou een scherm van 5,7-inch krijgen, een fractie kleiner dus dan de iPhone 13 (Pro), die een schermdiagonaal van 6,1-inch heeft.

Over het design van de wat grotere iPhone SE wordt nog gesoebat. Misschien wordt het een iets grotere versie van de iPhone 8 Plus, met de klassieke thuisknop. Maar hij kan ook gaan lijken op een kleinere versie van de iPhone 11, met notch en Face ID of Touch ID in de sluimerknop. Over de precieze specificaties wordt niets gezegd.

iPhone SE 2022 in aantocht


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Terwijl er al druk gespeculeerd wordt over de iPhone SE van 2023, verschijnt er eerst ook nog een iPhone SE 2022. Die krijgt naar verluidt het inmiddels klassieke design met een 4,7-inch scherm en een thuisknop. We verwachten voor de iPhone SE 2022 ondersteuning voor 5G en verbeterde specificaties – mogelijk krijgt de nieuwe SE dezelfde A15-chip als de iPhone 13, Apple’s huidige topmodel.

De huidige iPhone SE verscheen in 2020 en is het goedkoopste model uit het Apple-assortiment. Wanneer de iPhone SE 2022 verschijnt? Zowel de eerste als de tweede generatie iPhone SE werd gelanceerd in het voorjaar, dus het zou heel goed kunnen dat er binnen enkele maanden al een nieuwe en verbeterde iPhone SE. Mogelijk horen we meer tijdens het eerste Apple-event van het jaar. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: via MacRumors