Terug naar ‘Grotere iPhone SE Plus verschijnt in 2023’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Grotere iPhone SE Plus verschijnt in 2023’

Door Laura Grootaarts18 januari 2022 09:032 min. leestijd0

De geruchten over de iPhone SE vliegen alle kanten op, maar langzamerhand lijken de contouren van Apple’s plannen zich duidelijker af te tekenen. Volgend jaar verschijnt er waarschijnlijk een grotere iPhone SE Plus 2023, maar ook dit jaar al mag je iets nieuws verwachten.

portretmodus iPhone SE

iPhone SE Plus 2023

Apple’s instapmodel iPhone is zeer populair maar met zijn 4,7-inch vinden sommigen de huidige iPhone SE aan de kleine kant. Volgens de doorgaans betrouwbare Apple-lekker Ross Young verschijnt er volgend jaar een grotere versie van de iPhone SE. Deze zou een scherm van 5,7-inch krijgen, een fractie kleiner dus dan de iPhone 13 (Pro), die een schermdiagonaal van 6,1-inch heeft.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Over het design van de wat grotere iPhone SE wordt nog gesoebat. Misschien wordt het een iets grotere versie van de iPhone 8 Plus, met de klassieke thuisknop. Maar hij kan ook gaan lijken op een kleinere versie van de iPhone 11, met notch en Face ID of Touch ID in de sluimerknop. Over de precieze specificaties wordt niets gezegd.

iPhone SE 2022 in aantocht

Terwijl er al druk gespeculeerd wordt over de iPhone SE van 2023, verschijnt er eerst ook nog een iPhone SE 2022. Die krijgt naar verluidt het inmiddels klassieke design met een 4,7-inch scherm en een thuisknop. We verwachten voor de iPhone SE 2022 ondersteuning voor 5G en verbeterde specificaties – mogelijk krijgt de nieuwe SE dezelfde A15-chip als de iPhone 13, Apple’s huidige topmodel.

De huidige iPhone SE verscheen in 2020 en is het goedkoopste model uit het Apple-assortiment. Wanneer de iPhone SE 2022 verschijnt? Zowel de eerste als de tweede generatie iPhone SE werd gelanceerd in het voorjaar, dus het zou heel goed kunnen dat er binnen enkele maanden al een nieuwe en verbeterde iPhone SE. Mogelijk horen we meer tijdens het eerste Apple-event van het jaar. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: via MacRumors

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar