Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

CAD-tekeningen onthullen nieuw ontwerp iPhone SE 4

Auteur: iCreate
0 reacties
CAD-render iPhone SE 4

De laatste update van de iPhone SE kwam uit in 2022. Hoog tijd voor een nieuwe versie dus. Volgens de geruchtenmolen komt deze iPhone SE 4 hoogstwaarschijnlijk uit in 2025. Er waren al specificaties gelekt. Maar nieuwe CAD-renders geven een beter beeld van de geüpdatete iPhone SE.

Lees verder na de advertentie

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over iPhone updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

De website 91mobile heeft 3D renders in handen gekregen die suggereren wat het mogelijke design van de volgende iPhone SE gaat zijn. De SE is een budgetversie van de iPhone die al vanaf 428 euro te koop is. De laatste versie ervan heeft nog het uiterlijk van de iPhone 8. Dat betekent dat het een lcd-display van 4,7 inch heeft én een thuisknop. Verder ontbreekt Face ID en heeft het maar 4GB aan RAM. Apple heeft inmiddels behoorlijk wat stappen gemaakt qua iPhone-designs, dus ook voor de toekomstige SE wordt het tijd voor verandering.

iPhone SE 2025 renders

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De nieuwe CAD-bestanden die deze week in handen zijn gekomen van 91mobiles geven een duidelijk beeld van de iPhone SE 4 en laten een telefoon zien met een iPhone 14-achtig ontwerp. Uit deze bronnen kunnen ze bevestigen dat de SE 4 een 6,1-inch display krijgt. Dit is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van het 4,7-inch display met thuisknop van de laatste versie.

De 3D-renders laten ook zien dat de iPhone SE 4 een inkeping zal hebben die vergelijkbaar is met die van de iPhone 13/14-serie en dat de Face ID-module erin zal zitten. Dit betekent dat de thuisknop ook op de SE gaat verdwijnen. Verder zal de telefoon een enkele primaire camera aan de achterkant hebben, net als zijn voorgangers.

iPhone SE 2025 renders

Dit is er verder nieuw

Een andere verandering, die al eerder bekend was, gaat de vervanging van een Lightning-poort worden voor een usb-c-poort. Inmiddels hebben vrijwel alle iPhones een usb-c-poort. Apple was verplicht hiernaar over te stappen door de Europese Unie, die met één standaardpoort e-waste wil verminderen.

Zoals gezegd komt er voorlopig komt er nog geen iPhone SE 4 release aan. In 2020 en 2022 heeft Apple een nieuwe budget-smartphone uitgebracht. Het zal dan in de lijn der verwachting zijn dat er in 2024 ook een nieuwe SE uitkomt. Maar vanwege teleurstellende verkoopcijfers van de SE, kan het ook goed zijn dat de iPhone SE 4 pas in 2025 in de winkels ligt.