Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone SE 2022 verkoop is officieel begonnen!

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone SE 2022 verkoop begonnen


Lees verder na de advertentie

Vandaag is de dag: de verkoop van de iPhone SE 2022 is begonnen! Het toestel ging precies een week geleden al in de voorverkoop, maar vanaf vandaag is de nieuwe SE pas écht verkrijgbaar.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

iPhone SE 2022 verkoop begonnen

Even terugdraaien: vorige week vond het eerste Apple-event van het jaar plaats. Daarin heeft Apple een reeks nieuwe producten aangekondigd, inclusief de iPhone SE 2022. Dit was voor velen een van de hoogtepunten van het event, aangezien Apple’s goedkoopste iPhone wel toe was aan een opknapbeurt.

Het is ondertussen iets meer dan een week geleden, maar het toestel ligt vanaf vandaag dus officieel in de winkel. Toch moet je er snel bij zijn: de iPhone SE gaat waarschijnlijk als zoete broedjes over de toonbank, dus het is aannemelijk dat hij snel is uitverkocht. Heb je je toestel al besteld tijdens de voorverkoop, dan hoef je je geen zorgen te maken. In dat geval ligt hij hopelijk vandaag al op je deurmat.

iPhone SE 2022 prijs


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De iPhone SE is de enige nieuwe iPhone die Apple vorige week heeft aangekondigd, maar toch is er niet één vaste prijs. Het prijskaartje hangt namelijk af van de opslagcapaciteit van het toestel. Zo heb je een SE met 64 GB voor 529 euro, met 128 GB voor 579 euro en met 256 GB voor 699 euro. Om het je gemakkelijker te maken, staat hieronder een uitgebreide prijsvergelijker.

Door deze prijzen blijft de iPhone SE de goodkoopste ‘nieuwe’ iPhone van dit moment, al is het nieuwe model wel duurder dan zijn voorganger. De iPhone SE 2020 met 64 GB had namelijk een adviesprijs van 489 euro, een verschil van 40 euro.

Ben jij geïnteresseerd in de iPhone SE 2022? Dan kun je hem vanaf nu onder andere bestellen bij: