Terug naar iPhone SE 2022: dit is de verwachte releasedatum
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone SE 2022: dit is de verwachte releasedatum

Door Laura Grootaarts20 januari 2022 09:292 min. leestijd0

De laatste tijd vliegen de geruchten over de iPhone SE je om de oren. Heel lang kan het niet meer duren voordat dit toestel in de winkel ligt – en inmiddels is er ook al iets meer duidelijk over de iPhone SE 2022 releasedatum.

iPhone SE

iPhone SE 2022 release

Volgens Apple-insider Ross Young is de productie van de iPhone SE-panelen inmiddels van start gegaan. De assemblage van de toestellen zou dan in maart gaan beginnen, zo meldt hij op Twitter.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Naar verwachting verschijnt de derde generatie van de iPhone SE in de tweede helft van april. En anders op zijn laatst begin mei. Dat klinkt logisch, want de iPhone SE-release vindt traditioneel plaats in het voorjaar. De eerste generatie verscheen in maart 2016, de tweede in april 2020.

Mark Gurman van Bloomberg schreef onlangs dat Apple een lente-event organiseert rondom de iPhone SE en andere nieuwe hardware, dus ook hiermee is het nieuwe gerucht in lijn. Vorig jaar was er een event op 20 april: toen werden onder meer de AirTag, de nieuwe iPad Pro en 24-inch iMac 2021 gepresenteerd.

Young is een doorgaans zeer betrouwbare Apple-insider, hij weet met name veel van displays. Vorig jaar noemde hij als eerste de correcte afmetingen van de vernieuwde iPad mini, en wist hij als eerste te melden dat de nieuwe MacBook Pro een ProMotion-scherm kreeg.

iPhone SE 2022 specificaties

Van de derde generatie iPhone SE verwachten we dat-ie hetzelfde design heef als de huidige iPhone SE. Dat wil zeggen, het klassieke design met een thuisknop en een 4,7-inch scherm. Er zijn wel nieuwe kleuren beschikbaar: sterrenlicht (wit) en middernacht (zwart). Onder de motorkap verandert er het een en ander. Zo krijgt de iPhone SE 2022 ondersteuning voor 5G en een A15 Bionic chip – net zoals de iPhone 13 die afgelopen najaar verscheen. In ons dossier lees je alles over de nieuwe iPhone SE 2022.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Volgend bericht
Chatten met 112: 112NL
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar