Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Hoesjesfabrikant: ‘Dit is hoe de iPhone SE 2 eruitziet’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone SE 2 hoesje


Lees verder na de advertentie

Het zou zomaar kunnen dat op op dit moment de productie van de iPhone SE 2 al van start is gegaan. Apple heeft het toestel nog niet officieel aangekondigd. Maar accessoire-maker Totallee is er al helemaal klaar voor: daar kun je alvast een iPhone SE 2-hoesje kopen.

iPhone SE 2 hoesje totallee

 

iPhone SE 2 hoesje

Al heel wat maanden gaan er geruchten over de nieuwe iPhone SE 2. Volgens insiders gaat het toestel bijzonder veel lijken op de iPhone 8 uit 2017. Als dat klopt, wordt de iPhone SE 2 een toestel met het klassieke iPhone-ontwerp. Dat wil zeggen, met een brede rand om het scherm en een thuisknop. Het toestel krijgt een 4,7-inch scherm en een enkelvoudige camera. We hopen dat het dezelfde camera is als die van de iPhone XR, waarmee je portretfoto’s kunt maken. De SE 2 krijgt waarschijnlijk een A13 processor, zoals de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max).


kooptip

De geruchten zijn inmiddels zó concreet, dat Totallee het wel aandurfde om op basis daarvan een hoesje te maken voor de nieuwe iPhone. Het superslanke hoesje is verkrijgbaar in mat zwart en mat wit. En er is een transparante versie, voor als je het design van de iPhone niet wilt verstoppen . Wanneer je het nu bestelt, wordt het op 24 maart opgestuurd – gelukkig is er nog wel een geld terug-garantie. Op de afbeeldingen in het artikel zie je het eindresultaat!

iPhone SE 2 of toch iPhone 9?

Deze hoesjesmaker is ervan overtuigd dat Apple’s nieuwe budget-model de naam iPhone SE 2 krijgt. iPhone 9 is echter ook een prima kanshebber. Officieel heeft Apple nog niet aangekondigd dat er een nieuwe iPhone aan zit te komen. Sterker nog, op staat er zelfs nog geen keynote van Apple gepland …

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: Totallee