Terug naar 5 handige iPhone-houders voor op de fiets
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 handige iPhone-houders voor op de fiets

Door Laura Grootaarts3 juli 2019 10:453 min. leestijd2

Het mag sinds 1 juli écht niet meer: je telefoon gebruiken op de fiets. Zo af en toe is het telefoonverbod op de fiets bijzonder irritant. Tijdens het navigeren bijvoorbeeld, mag je je telefoon ook al niet vasthouden. En gebruik je je iPhone als fietshouder om live je snelheid, afstand en andere statistiekjes in de gaten te houden? Ook dan heb je pech.

Word je toch betrapt met je iPhone in je handen? Dan kan dat je duur komen te staan: de boete bedraagt maar liefst 95 euro. Voor dat bedrag kun je ook een heel mooie iPhone-houder voor op de fiets aanschaffen. Met een iPhone houder fiets je wel met beide handen aan het stuur – en dat is wel zo veilig. Wij hebben enkele stevige fietshouders voor je op een rij gezet.

1. Quad Lock-fietshouderset

Quad Lock fietshouderset

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Deze fietshouderset is heel licht, maar toch stevig: door de tweevoudige vergrendeling kan je iPhone geen kant meer op. Hij is te bevestigen op een stuur of stuurpen van 25 tot 40 mm. Je krijgt er een hoesje bij dat ook geschikt is voor dagelijks gebruik, en dat je ook op andere Quad Lock-houders kunt plaatsen. Er is een Quad Lock-fietshouderset voor iPhone XS Max, iPhone XS en iPhone 7 en 8. Alle modellen kosten € 69,95

2. LENV Waterproof Fietshouder voor iPhone X & XS

lenv waterproof fietshouder

Deze waterproof fietshouder oogt oerdegelijk en is ook oerdegelijk, mede door de siliconen grijpers. Afhankelijk van wat je op het scherm ziet, kun je hem in de door jou gewenste positie draaien. Hij is geschikt voor 5,8-inch iPhones – dat zijn de iPhone X en de XS. De LENV Waterproof Fietshouder kost 28 euro.

3. Accezz Universal Bike Mount

accezz universal bike mount

Een praktische en eenvoudige houder zonder poespas waar je praktische alle smartphones in kunt vastklikken – wel zo handig als je in de toekomst een ander model telefoon kiest. De breedte van de houder is aan te passen op iedere iPhone, zelfs de iPhone XS Max past erin. Je kunt deze solide houder 360 graden draaien. Je koopt de Accezz Universal Bike Mount voor € 17,95.

4. Floveme telefoonhouder

Floveme telefoonhouder

Met deze houder hijs je je iPhone in een soort harnasje, waardoor hij geen kant meer op kan. De houder is gemaakt van waterbestendig, elastisch en duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan. Voor de iPhone XS Max is hij overigens net een maatje te klein. Je koopt de Floveme telefoonhouder voor € 17,95.

5. Finn BikePhoneHouder

Finn-fietshouder

De goedkoopste houder in dit rijtje, maar niet voor niets winnaar van een Fiets Innovatie Award. Finn is niets meer dan een siliconen bandje dat je aan het stuur van je fiets en om je iPhone bevestigt. Je verwacht het niet, maar heb je Finn eenmaal vastgemaakt dan zit je telefoon echt muurvast. Daar moet je wel even handigheid in krijgen, overigens. Finn kost 14,95.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Chris Laarman
Lezer
Chris Laarman

1) Er zijn inderdaad velen die zo geboeid door hun schermpje over straat gaan (zelfs spookfietsend), dat (in Lucky Luke beeldspraak) de uitvaartondernemer alvast de maten opneemt voor de doodkist. 2) Mijn ervaring met navigatie op de fiets: – Smartphone in houder toch niet handig: te klein en te ver (maar het betrof mijn Qtek 9100 (van vóór de iPhone), die ook eens uit zijn houder donderde). – Navigeren door op een Apple Watch te kijken evenmin handig: Apple Maps kent geen fietsers, en waarschuwt (haptisch) voetgangers pas op de plek zelf dat je moet afslaan; Google Maps geeft (althans… Lees meer »

Kees
Lezer
Kees

In dit rijtje ontbreekt de SPConnect, een motor- en fietshoudersysteem, die een snel en degelijk systeem hebben ontworpen.