Terug naar ‘Data tussen twee iPhones overzetten via een kabeltje in iOS 13’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Data tussen twee iPhones overzetten via een kabeltje in iOS 13’

Door Laura Grootaarts3 juli 2019 13:322 min. leestijd0

Het lijkt erop dat je in de toekomst data van de ene naar de andere iPhone kunt overzetten via een kabeltje. In de nieuwe iOS 13-bèta zit een pictogram dat aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

iPhone data overzetten kabel

Bekabelde data-overdracht zou enorm goed van pas komen wanneer je overstapt naar een nieuwe iPhone. Op dit moment hebben iPhone-gebruikers twee manieren om data over te zetten naar een nieuwe iPhone. De makkelijkste manier is door een oudere en een nieuwe iPhone in de buurt van elkaar te houden – iOS loodst je dan automatisch door het proces heen. Dan moet je wel net op een veilig wifi-netwerk zitten Een andere optie is om de gegevens over te zetten via iTunes, maar dan heb je een Mac nodig.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

iPhone: data overzetten via een kabeltje

Gisteren is er een nieuwe iOS 13-bèta voor ontwikkelaars verschenen. Ontwikkelaar Guilherme Rambo is in de code gedoken en ontdekte daarin het bovenstaande plaatje. Je ziet hierin twee iPhones die via een kabeltje met elkaar verbonden zijn: links een iPhone X-model, rechts een ouder model met een thuisknop. Ook vond hij nog ergens een stuk tekst dat naar deze vernieuwing verwijst: ‘Keep your other iPhone connected to this iPhone and connected to power until the transfer is complete.’

Verdere details zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Apple verkoopt op dit moment niet eens Lightning-naar-Lightning-kabeltjes die deze connectie mogelijk zouden maken. Maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen.

iOS 13 is het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone. Apple heeft het precies een maand geleden aangekondigd. De software verschijnt dit najaar, maar nu wordt er al volop mee getest. Dit najaar verschijnt ook de nieuwe iPhone 2019.

Meer weten over iOS 13?
Bekijk dit dossier

Bron: 9to5Mac

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar