Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Alle iPhones zijn nu in de aanbieding! Bekijk de beste deals

Auteur: iCreate
0 reacties
Bizarre Belsimpel Dagen 2021


Lees verder na de advertentie

Ben je toe aan een nieuwe iPhone? Deze dagen kun je profiteren van leuke kortingen, want de Bizarre Belsimpel Dagen zijn gestart. Er zijn aanbiedingen voor de iPhone XR, iPhone SE, iPhone 11 (Pro) en iPhone 12 (Pro).

Bizarre Belsimpel Dagen 2021

De Bizarre Belsimpel Dagen vinden plaats van 19 tot en met 29 juli. Tijdens de actie zijn er kortingen op smartphones en smartwatches. Daar zitten ook leuke deals voor de Apple-liefhebber tussen, die we in dit artikel uitlichten. Voor de actie geldt op=op, dus wees er op tijd bij!

Bekijk de Bizarre Belsimpel-aanbiedingen

Onder meer de nieuwste iPhone 12 (Pro) zijn tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen scherp geprijsd. De iPhones verschenen in oktober 2020, en sommige varianten in november. Het zijn de eerste iPhones met 5G-ondersteuning en ze beschikken over een nieuw design.

Geef je niet zoveel om het nieuwste van het nieuwste, maar heb je liever een betaalbare iPhone, waar je wel jaren mee vooruit kunt? Dan is de iPhone SE 2020 een betere keus, waarbij de abonnementsprijs ook voordeliger is geworden. Verder zijn er kortingen voor de iPhone 11 (Pro) en iPhone XR. De perfecte telefoons voor wie een iPhone met moderne looks wil, voor relatief weinig geld.

iPhone met abonnement


kooptip

Hieronder vind je de iPhone-kortingen die er zijn. Ze zijn er allemaal in combinatie met een abonnement. Terwijl het jaren geleden vaak gunstig was om een los telefoon met sim only-abonnement te kopen, ben je nu vaak voordeliger uit met een abonnement. Bij het selecteren van je iPhone-model bepaal je zelf hoeveel data en belminuten je krijgt.

Sim only

Als je al een recente iPhone hebt, kan het interessant zijn om naar de sim only-aanbiedingen van de Belsimpel Dagen te kijken. Bij de providers KPN, Simyo, Tele2, T-Mobile en Lebara is zo’n sim only nu extra voordelig. Hier krijg je ook een leuk extraatje bij: een gratis Google Nest Hub 2. Bekijk ook ons artikel over een sim only-abonnement om te lezen waar je op moet letten.

Bekijk de sim only-aanbiedingen

Apple Watch met korting

Tijdens de Belsimpel Dagen wordt er ook gestrooid met kortingen voor accessoires. Zo ook voor de nieuwste Apple Watch Series 6, die Apple in september 2020 lanceerde. Het slimme klokje is de eerste die het zuurstofgehalte in je bloed meet. Na de lancering had de Series 6 een startprijs van € 429, bij de 44 mm-versie was dat € 459. Nu is de smartwatch van Apple een stuk voordeliger.

Bekijk de Apple Watch-aanbiedingen

Let op: prijzen van online-winkels fluctueren regelmatig, dus het kan zijn dat ze tussentijds worden gewijzigd. Anders prijs gezien? Laat het ons vooral weten in de reacties. Ook geldt voor deze actie op=op, dus wees er op tijd bij.