Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws iPhone iPhone 2019

‘iPhone 2019 streamt muziek naar meerdere audio-apparaten tegelijk’

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Dual Bluetooth Audio


Lees verder na de advertentie

Wil je de muziek van je iPhone niet alleen streamen naar je AirPods, maar ook naar de oortjes van je partner? Nu kan dat nog niet, maar bij de iPhone 2019 moet dit wél mogelijk zijn. Dit meldt het wisselend betrouwbare Macotakara.

iPhone 2019 Dual Bluetooth Audio

Het gerucht van Macotakara is gebaseerd op een Aziatische leverancier. Die beweert dat de iPhone 11 ondersteuning krijgt voor Dual Bluetooth Audio. Met deze technologie kan de audio van de nieuwe iPhone gestreamd worden naar meerdere bluetooth-apparaten tegelijk.

Dat is bijvoorbeeld handig als je wat extra geluid wilt produceren door de audio naar meerdere speakers te sturen. Of als je met meerdere mensen op één iPhone naar muziek wilt luisteren, zoals het eerdere voorbeeld.

Je iPhone ondersteunt overigens al meerdere bluetooth-verbindingen voor verschillende type apparaten; je iPhone koppelen met de AirPods én Apple Watch kon bijvoorbeeld al. Streamen naar verschillende audio-apparaten kon in principe niet, al maakt AirPlay 2 het wel mogelijk om muziek naar meerdere speakers te sturen.


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Nieuw is de technologie overigens niet. De Samsung Galaxy S8 – gelanceerd in 2017 – ondersteunde Dual Bluetooth Audio al. Hetzelfde geldt voor de Huawei P20, die vorig jaar op de markt kwam. Bij deze toestellen speelt het geluid niet perfect synchroon af – hopelijk werkt dat bij de iPhone 2019 beter.

iPhone 2019

Dual Bluetooth Audio is natuurlijk niet de enige verwachte verandering van de iPhone 2019 (of iPhone 11?). Naar verluidt krijgt Apple’s nieuwe vlaggenschip er bijvoorbeeld ook een cameralens bij.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen over nieuwe iPhones? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Macotakara.