Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Komen er vijf modellen van de iPhone 15? Volgens dit gerucht wel

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 15 Pro


Lees verder na de advertentie

Er komen volgens een nieuw gerucht misschien vijf nieuwe iPhone-modellen dit jaar, met een iPhone 15 Ultra én een iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15: vijf modellen?

Al maanden gaan de geruchten heen en weer over de 6,7-inch iPhone van dit jaar: volgens de een wordt het ‘gewoon’ de iPhone 15 Pro Max, en volgens de ander moeten we juist een iPhone 15 Ultra verwachten.

Nogal verwarrend, dus. En om het nog verwarrender te maken, zegt Apple-leaker Majin Bu nu dat we dit jaar zowel een iPhone 15 Pro Max als een iPhone 15 Ultra gaan zien.

Van beter tot best

De iPhone 15 Pro Max en iPhone 15 Ultra krijgen allebei een 6,7-inch display, een nieuw design met titanium behuizing, en superdunne schermranden. Maar waar de iPhone 15 Pro Max het moet doen met 6 GB geheugen en tot 1 TB opslag, krijgt de iPhone 15 Ultra 8 GB geheugen en tot 2 TB opslag. Althans, volgens Bu.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

iPhone 15 zilver

De kans dat dit gerucht klopt, is wat ons betreft klein. Alle voorgaande geruchten wijzen namelijk gewoon op twee Pro-modellen. Wel is het zo dat er meer verschil is tussen de Pro en Pro Max dan normaal, doordat alleen laatstgenoemde een speciale periscoopcamera krijgt met een zoom van 5x of 6x. Hierdoor zou de naam ‘Ultra’ het grotere model niet misstaan. Maar dat Apple de naam ‘Ultra’ zou gebruiken om wat kleine verschillen in interne specificaties aan te duiden, lijkt ons niet heel waarschijnlijk.

iPhone 15 release

De iPhone 15 wordt op dinsdag 12 september aangekondigd, en ligt waarschijnlijk vrijdag 22 september in de winkels. Uiteraard volg je het Apple-event van september op onze website, en via onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via AppleInsider