Terug naar ‘iPhone 15 Ultra vervangt volgend jaar de Pro Max’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 15 Ultra vervangt volgend jaar de Pro Max’

Door Annemiek Lourensen26 september 2022 09:482 min. leestijd0

Sinds de release van de iPhone 14 hebben we afscheid genomen van Apple’s mini smartphone. Maar er is ook goed nieuws, want we hebben de Plus juist weer omarmd. Volgend jaar gaat dat weer zo: zeg dag tegen de Pro Max, en hallo tegen de iPhone 15 Ultra!

iPhone 15 Ultra

iPhone 15 Ultra?

In zijn nieuwsbrief voor Bloomberg schrijft Apple-analist Mark Gurman dat de Pro Max in 2023 mogelijk wordt vervangen. In plaats daarvan verwacht hij een iPhone 15 ‘Ultra’. Klinkt veelbelovend, zeker omdat de term ‘Pro Max’ al gebruikt wordt sinds de iPhone 11. Maar verder weten we nog niets over dit geheimzinnige toestel.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Over de iPhone 15-reeks in het algemeen weten we wel al het een en ander. Naar verluidt krijgen de modellen een compleet nieuw design, wat we al niet meer hebben gezien sinds de iPhone X. De notch gaat weg – er komen twee gaatjes in het scherm, net zoals bij de iPhone 14 Pro (Max) – en hopelijk krijgen ze het Dynamic Island. En dankzij een Europese wet die in 2024 ingaat, wordt verwacht dat de iPhone eindelijk overstapt van een lightning-aansluiting naar USB-C.

Apple Watch Ultra

De term ‘Ultra’ komt niet zomaar uit de lucht vallen: afgelopen maand heeft Apple nog de ultieme smartwatch onthuld, de Apple Watch Ultra. Dit model is ontworpen voor de meest fanatieke sporters, zodat zij zelfs in extreme omstandigheden een Watch kunnen gebruiken. Alleen al dankzij het design: het glas is dikker dan ooit en de Ultra is gemaakt van titanium, waardoor hij prima tegen een stootje kan.

Die extreme omstandigheden lopen enorm uiteen. Met de Ultra kan een diepzeeduiker tot wel 100 meter onder water, en daarbij komen de nieuwe dieptemeter, watertemperatuursensor en Apple’s nieuwe app Oceanic+ goed van pas. Zoek je de winter of brandende zon op? Hij kan temperaturen van -20ºC tot 55ºC weerstaan. Zelfs als je tijdens een hike verdwaald raakt, redt de 60-urige accuduur en verbeterde GPS je hopelijk uit de brand.

Wil je op de hoogte worden gebracht van al het ‘Ultra’-nieuws? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 15
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar