Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iPhone 15 Pro-hoesje verklapt grotere camera, zijknop en meer

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 15 Pro hoesje


Lees verder na de advertentie

De eerste foto’s van een hoesje voor de iPhone 15 Pro zijn gelekt, en die verklappen wat interessante details.

iPhone 15 Pro

Hoewel Apple de iPhone 15 Pro officieel nog niet heeft aangekondigd, weten we al heel wat over Apple’s vlaggenschip van 2023. Althans, als we de geruchten mogen geloven. Zo zou hij voor het eerst een 5x-zoomlens krijgen, wordt de Lightning-poort eindelijk vervangen door usb-c, en maakt de schakelaar aan de zijkant plaats voor een nieuwe zijknop.

Maar hoewel deze features zijn gelekt door betrouwbare bronnen zoals analyst Ming-Chi Kuo en Apple-guru Mark Gurman, weten we nog niks zeker. Al bevestigt het eerste hoesje voor de iPhone 15 Pro de geruchten wel …

Eerste iPhone 15 Pro hoesje

Het hoesje, gelekt op de Chinese sociale media-website Weibo, geeft heel wat weg. Zo is te zien dat het camera-eiland nog groter is geworden dan voorheen, waardoor de magnetische MagSafe-ring naar beneden is verschoven. Aan de zijkant is een kleiner gaatje te zien voor de belsignaalschakelaar: hier komt voor het eerst een knopje met extra functies.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

iPhone 15 Pro case

Aan de onderzijde is een iets groter gat te zien voor de nieuwe usb-c-aansluiting. En dat kan kloppen: usb-c is iets groter dan een Lightning-plugje, en heeft dus wat meer ruimte nodig. Het laatste wat ons opvalt is dat zowel de volumeknoppen als de aan/uit-knop naar beneden zijn verschoven – er is dus geen hoop dat een iPhone 14 Pro-hoesje op de iPhone 15 Pro gaat passen.

iPhone 15 Pro release

De iPhone 15 Pro wordt naar verwachting midden september aangekondigd, en zal dan een week later in de verkoop gaan. Tot die tijd – en tijdens de presentatie – houden we je op de hoogte van het laatste nieuws via onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors