Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Eerste ‘iPhone 14 unboxing’ staat nu al online (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 14 replica


Lees verder na de advertentie

De iPhone 14 is Apple’s toekomstige toptoestel. We verwachten het in september. Toch staat er nu al een video op YouTube die een heel aardige indruk geeft van Apple’s nieuwe iPhone. Hoe is dat dan mogelijk?

iPhone 14 replica

YouTuber UnBox Therapy heeft een video gemaakt met daarin de iPhone 14 Pro Max in de hoofdrol. De Pro Max is de grootste en meest geavanceerde iPhone 14 die we dit najaar verwachten en het toestel in het onderstaande filmpje is een zeer gedetailleerde replica daarvan.

De replica is gemaakt op basis van documenten en gegevens die nu al beschikbaar zijn over de nieuwe iPhone (maar die eigenlijk geheim hadden moeten blijven). Fabrikanten van accessoires – hoesjes bijvoorbeeld – weten nu al de afmetingen en andere details van de iPhone 14. Zo kunnen zij nu al aan de slag met het maken van hoesjes.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

 

Dit mag je van de iPhone verwachten

Het is dan ook geen verrassing dat de iPhone 14 in deze YouTube-video helemaal in lijn is met de belangrijkste geruchten die op dit moment circuleren. De replica is bijzonder gedetailleerd uitgevoerd, en de kans bestaat dat-ie net zo duur is als een echte iPhone.

Het opvallendste is misschien wel dat de notch (het hapje uit het scherm) verdwenen is. Of verdwenen: hij is gedeeltelijk onzichtbaar worden. Op de plek van de notch zitten nu een pil- en een cirkelvormige uitsparing. Hierin worden componenten voor Face ID en de selfie-camera verwerkt. De ‘gewone’ iPhone 14 heeft waarschijnlijk nog wel de kenmerkende notch.

‘Uitstekende’ camera

Aan de achterkant zie je een ‘camera-eiland’ dat zowaar nog een stukje gegroeid is. De kans op een camera die verzonken ligt in de achterzijde van de iPhone lijkt met de dag kleiner te worden. Apple-kenner Kuo gaf eerder ook al aan dat de cameramodule groter wordt. Dit heeft alles te maken met de nieuwe 48-megapixelcamera die video’s in 8K kan schieten. Ook deze vernieuwing is er exclusief voor de Pro-modellen.

iPhone 14 aankondiging

De iPhone 14-serie waarschijnlijk in september aangekondigd tijdens een Apple-event. We verwachten dit jaar opnieuw vier modellen, maar anders dan in de voorbije jaren denken we dat er geen mini-iPhone verschijnt. De iPhone 14 en de iPhone 14 Pro worden beide in een gewoon en in een ‘Max’-formaat verwacht.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de iPhone 14? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!