Terug naar iPhone 14 Pro bereikt laagste prijs ooit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 14 Pro bereikt laagste prijs ooit

Door Koen van Ekeren12 juli 2023 09:322 min. leestijd0

De online winkels Mediamarkt en Amazon stunten deze week met prijzen, en dat heeft bij de iPhone 14 Pro geleid tot de laagste prijs tot nu toe. Het paradepaardje van Apple is zo’n 250 euro goedkoper dan een paar maanden geleden.

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro: laagste prijs tot nu toe

De iPhone 14 Pro (Max) is de nieuwste en beste iPhone die Apple verkoopt. Het vlaggenschip kwam in september 2022 uit en kostte na de lancering 1329 euro. Die prijs hield lang stand, maar nu ben je bij Mediamarkt en Amazon aanzienlijk goedkoper uit.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Update, 14 juli 2023: de genoemde aanbiedingen zijn helaas ten einde. Op dit moment is de iPhone 14 Pro bij Belsimpel het goedkoopst: 1146 euro.

De iPhone is onderdeel van de Prime-deals van Amazon, waardoor het toestel daar met 19 procent in prijs is verlaagd. Ook Mediamarkt houdt deze week een koopjesfestijn (de Super Sale) en koos ervoor dezelfde prijs te hanteren. Prime Days is sinds woensdag 12 juli afgelopen, maar op het moment van schrijven zijn de aanbiedingen er nog steeds. Je hebt dus nog even om toe te slaan.

Overigens zijn er bij Amazon meer iPhones aantrekkelijk geprijsd. De iPhone 14 Pro Max gaat van 1476 naar 1229 euro, de ‘gewone’ iPhone 14 van 1016 naar 863 euro en de iPhone SE 2022 kost nu niet 626, maar 561,81 euro. Om te profiteren heb je Amazon Prime nodig (2,99 euro per maand). Heb je dit niet eerder gehad, dan kun je Prime een maand gratis uitproberen.

Is de iPhone 14 Pro een goede keuze?

Met een 48-megapixelcamera, Dynamic Island, 120 Hz-scherm en drievoudige camera is de iPhone 14 Pro samen met de Max-versie veruit de beste iPhone die je kunt kopen. Bovendien is hij nu dus ook aantrekkelijk geprijsd.

Over twee maanden brengt Apple vermoedelijk de opvolger uit: de iPhone 15 Pro. Wachten daarop kan, maar volgens geruchten zijn de veranderingen relatief klein: het meest noemenswaardig is de komst van een usb-c-poort. Bij de grotere Max-versie zijn de veranderingen groter, want die krijgt een exclusieve zoomcamera.

Heb je nu behoefte aan een nieuwe iPhone, dan is dit dus een prima moment om toe te slaan. Lees ook ons koopadvies Welke iPhone kopen voor een uitgebreid koopadvies.

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar