Terug naar ‘iPhone 13 laadt sneller op dan elke andere iPhone’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 13 laadt sneller op dan elke andere iPhone’

Door Koen van Ekeren26 juli 2021 12:092 min. leestijd0

De nieuwste iPhones ondersteunen al snelladen, waardoor je de accu lekker snel op honderd procent weet te krijgen. Bij de volgende generatie iPhones gaat het opladen mogelijk nog vlotter. Volgens een nieuw gerucht ondersteunen alle iPhone 13-modellen snelladen tot 25 W.

iPhone 13 snelladen

Snelladen met iPhone 13

De iPhone 12 (Pro) ondersteunt snelladen met een adapter van 20 W of hoger. Het opladen gaat daarmee al vrij vlot; binnen een uur krijg je een lege iPhone op een accu van boven de tachtig procent. Je hebt daarvoor wel een Apple usb-c oplader 20 W nodig, die € 25 kost.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De iPhone 13 kun je opladen met een nog hogere snelheid, meldt het Chinese MyDrivers op basis van bronnen binnen de toeleveringsketen van Apple. Het is een wat onbekende website, dus een korrel zout is op zijn plaats. Het zou gaan om snelladen tot 25 W.

Tegenwoordig levert Apple de iPhone-oplader niet mee in de doos, dus je zal de 25 W-oplader er afzonderlijk bij moeten kopen. Uniek is deze laadsnelheid bij smartphones niet. Veel concurrerende high-end Android-smartphones (zoals de Samsung Galaxy S21) ondersteunen al opladers van 25 W, dus Apple heeft iets in te halen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de iPhone 13? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Grotere batterij

Misschien nog interessanter dan je iPhone snel opladen is dat de iPhone 13 een grotere batterij krijgt. De zeer betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft gemeld dat de capaciteit van de batterij er ongeveer tien procent op vooruit gaat. Een ruimtebesparend ontwerp maakt dit mogelijk, waardoor er meer batterij in de behuizing past.

Zeker voor de iPhone 13 Pro-modellen komt de verbeterde batterij goed uit. Zij krijgen naar verwachting een zogeheten LTPO-scherm, dat een ProMotion-display met een verversingssnelheid van 120Hz mogelijk maakt. Nu is dat nog 60Hz. Ook wordt de Always-on-functionaliteit mogelijk. Het zijn functies die veel van de batterij vragen.

Meer weten over iPhone 13?
Bekijk dit dossier
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar