Terug naar iPhone 13 dummy toont de design-verandering waarop jij hoopt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 13 dummy toont de design-verandering waarop jij hoopt

Door Laura Grootaarts24 juni 2021 09:412 min. leestijd0

De iPhone 13 komt eraan, maar hoe ziet dit nieuwe toestel eruit? Er zijn iPhone 13 dummy’s opgedoken die het design laten zien. Wat is er nieuw ten opzichte van de iPhone 12?

iPhone 13 dummy

iPhone 13 dummy

Apple-lekker Sonny Dickson laat op zijn Twitter-account een foto van een aantal iPhone 13 dummy’s zien. Net zoals vorig jaar zijn er vier varianten: de iPhone 13 mini, de iPhone 13, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. Daarnaast toont Dickson renders van iPhone 13 (Pro)-hoesjes, gebaseerd op de dummy’s. Vorig jaar kreeg de iPhone 12 een flink redesign, dat blijft op het eerste gezicht grotendeels gehandhaafd. Toch zijn er wat subtiele veranderingen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Eindelijk een kleinere notch

Om te beginnen is er goed nieuws voor als je het hapje uit het scherm niet mooi vindt: uit de renders van het hoesje blijkt dat deze ‘notch’ straks een stuk kleiner wordt. En dat is iets waar veel mensen al tijden op hopen. Eerder waren er ook al geruchten over een kleinere notch: Apple zou de Face ID-camera compacter hebben weten te maken, onder meer door onderdelen ervan te verplaatsen.

Zowel de renders als de dummy’s laten zien dat er iets verandert aan de cameramodule van de iPhone 13 mini en de iPhone 13. Er is nog steeds een dubbele camera, maar de lenzen staan in een diagonale opstelling. Bij de iPhone 12 (mini) zitten de lenzen onder elkaar. Waarschijnlijk wordt de cameramodule straks afgedekt door saffierglas, waardoor het veel meer één geheel lijkt.

Dickson suggereert verder dat de grootste van de vier, de iPhone 13 Pro Max, nog een stukje groter is dan de iPhone 12 Pro Max. Dat was met een schermdiagonaal van 6,7 inch de grootste iPhone tot nu toe.

Waar komen die dummy’s vandaan?

Fabrikanten van iPhone-accessoires, bijvoorbeeld hoesjesmakers, beschikken vaak al in een vroeg stadium over dummy’s van de nieuwe iPhones. Zij gebruiken deze om alvast perfect passende hoesjes te maken, zodat die op tijd klaar zijn. Het is niet de bedoeling dat de dummy’s in de openbaarheid komen. De iPhone 13 moet dit jaar in september verschijnen. Meer weten over alle vernieuwingen? Lees dan ons iPhone 13 dossier.

Meer weten over iPhone 13?
Bekijk dit dossier
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar