Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Haal de iPhone 12 tijdelijk al vanaf 600 euro in huis bij Vodafone (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
iPhone 12 Vodafone


Lees verder na de advertentie

De iPhone 12 is inmiddels anderhalf jaar oud, maar nog steeds een ontzettend goede telefoon met 5G-ondersteuning, een prachtig oled-scherm en het kleurrijke design. Qua hardware komt het toestel redelijk overeen met de iPhone 13 en doet hij niet veel onder voor dit model. Van 7 tot en met 30 juni loopt bij Vodafone een topdeals campagne waarmee je extra veel korting op de iPhone 12 ontvangt. Je haalt het toestel al vanaf 600 euro in huis, en kunt tot 5 euro korting per maand ontvangen als je internet van Ziggo hebt. Ontdek snel waarom jij deze aanbieding in huis moet halen.

Bekijk de iPhone 12 aanbieding

iPhone 12: wat je moet weten

De iPhone 12 is een flinke vooruitgang ten opzichte van de iPhone 11. Zo is hij Apple’s eerste smartphone met de snellere A14 Bionic-chip en ondersteuning voor mobiel internet via 5G. Combineer dat met de sterke punten van vorige iPhones, zoals een oled-scherm, gezichtsherkenning met Face ID, waterbestendigheid (IP68) en 64, 128 of 256 GB opslagruimte, en je krijgt dus een beest van een telefoon.

Houd jij van een groot scherm? Dan is de iPhone 12 ook een goede optie, dankzij het 6,1-inch scherm. Meer dan genoeg ruimte voor websites, foto’s en video’s. Verder heb je de keuze uit meerdere opslagcapaciteiten en kun je het toestel in zes kleuren krijgen: zwart, wit, rood, blauw, groen en paars.

Haal de iPhone 12 voordelig in huis

Bij Vodafone ben op het juiste adres voor de iPhone 12. Hier haal je van 7 tot en met 30 juni al een losse iPhone 12 in huis vanaf 600 euro. Normaal gesproken haal je los het toestel het goedkoopst in huis vanaf 639 euro. Dit betekent dat je tijdelijk 39 euro kunt besparen op de toestelkosten als je hem nu bij Vodafone aanschaft. Klik op de onderstaande button om de aanbieding te bekijken.

Bekijk de iPhone 12 aanbieding


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Uiteraard heb je niks aan een iPhone zonder een abonnement waarmee je alles uit je toestel kunt halen. Bij Vodafone kan je terecht voor diverse bundels. De Start-bundels bij Vodafone zijn kleinere abonnementen, maar ook deze ondersteunen al 5G. Be Red abonnementen krijg je nog meer MB’s in de bundel evenals andere voordelen. Ideaal als je alles uit je toestel wilt halen. Daarbij heb je de keuze uit de volgende drie bundels:

  • Red – 15 GB
  • Red together – 50 GB
  • Red Unlimited – onbeperkt internet

Bekijk alle Red abonnementen

Voordelen van Vodafone

Vodafone iPhone 12

Neem je een Red abonnement bij Vodafone, dan krijg je allerlei functies om van te genieten. Zo krijg je toegang tot een excellent netwerk, inclusief gratis 5G-internet. Een abonnement is helemaal voordelig als je thuis internet van Ziggo hebt, want het voordeel kan oplopen tot wel 5 euro per maand én gratis dubbele data. Ook krijg je een extra tv-pakket en het Safe Online XL-pakket er gratis bij.

Ontdek alle Vodafone voordelen

Topdeals bij Vodafone

iPhone 12 Vodafone

Om het nog maar een keer samen te vatten: van 7 tot en met 30 juni profiteer je van extra hoge korting op de iPhone 12 bij Vodafone. In deze periode betaal je er nog maar 600 euro voor, terwijl het toestel normaal gesproken 639 euro kost. Een verschil van wel 39 euro, dus. Daarnaast ontvang je maximaal 5 euro korting per maand op je abonnement als je internet van Ziggo thuis hebt.

Is de iPhone 12 niet wat je zoekt? Niet getreurd, Vodafone heeft nog vele andere iPhone-aanbiedingen voor je klaar staan. Zo is er ook:

  • Korting op de iPhone 12 mini
  • Korting op de iPhone 13
  • Korting op de iPhone 13 Pro

Bekijk alle Vodafone aanbiedingen