Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws iPhone 12 iPhone 12 (Pro)

Gratis reparatie voor iPhone 12 (Pro) met geluidsproblemen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 12 specs


Lees verder na de advertentie

Heb je een iPhone 12 of iPhone 12 Pro? En hoor je soms geen geluid tijdens het bellen? Dan komt je iPhone mogelijk in aanmerking voor een gratis reparatie door Apple. Sinds dit weekend is er een serviceprogramma.

kooptip

iPhone 12 (Pro) geluid valt weg tijdens bellen

Een zeer klein aantal iPhone 12– en iPhone 12 Pro-modellen blijkt problemen te hebben met het geluid. Het heeft te maken met een onderdeel op de ontvangermodule dat defect kan raken. Het probleem doet zich uitsluitend voor op de iPhone 12 en 12 Pro, en dus niet op de 12 mini of de Pro Max.

Het gaat specifiek om toestellen die gefabriceerd zijn tussen oktober 2020 en april 2021. Gewoonlijk werkt Apple met serienummers om te checken of jouw iPhone in aanmerking komt voor het gratis serviceprogramma, maar nu kun je je gewoon melden als het geluid van je telefoon het af laat weten als je belt (of gebeld wordt).

Aanvullende voorwaarden


kooptip

Als je iPhone 12 (Pro) schade heeft die de reparatie aan de speaker bemoeilijkt, dan moet je dat eerst oplossen. Bijvoorbeeld als het scherm gebarsten is. En daarvoor moet je natuurlijk wel betalen. De gratis reparatie wordt tot twee jaar na de aankoop van het apparaat aangeboden.

Wil je je iPhone laten repareren, dan kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Bezoek een erkende Apple serviceprovider.
  • Maak een afspraak bij een Apple Store.
  • Neem contact op met Apple Support om je iPhone op te sturen voor de reparatie.

Meer over het serviceprogramma lees je op deze pagina.