Terug naar iPhone 12 hoesje nodig? Dit zijn onze vijf favorieten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 12 hoesje nodig? Dit zijn onze vijf favorieten

Door Koen van Ekeren11 december 2020 16:312 min. leestijd0

De nieuwe iPhone 12 ziet er met zijn nieuwe design fantastisch uit – dat wil je natuurlijk zo houden. Een hoesje is dan een goed idee, en dan het liefst een die de iPhone stijlvol omhult en beschermt. We zetten onze 5 favoriete iPhone 12 hoesjes op een rij.

Persoonlijk

Hoe leuk is dit: een gepersonaliseerde iPhone 12 case. Hierbij laat je een foto op de voorzijde drukken, zodat je een uniek hoesje krijgt. Het gaat om een booktype hoes, waarbij zowel de voor- als achterzijde van de iPhone goed wordt beschermd. En nog een voordeel van dit soort telefoon accessoires: aan de binnenkant zit een gleufje waarin je je pasjes kwijt kunt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Superdun iPhone 12 hoesje

Met dit hoesje van Gustaav blijft je iPhone 12 stijlvol en slank. De case is dun en sluit nauw aan op het ontwerp van de iPhone. Doordat het hoesje een transparante afwerking heeft, zie je bijna niet dat je iPhone een jasje draagt. En intussen is hij wél beschermd tegen krassen, vallen en schokken.

Onverwoestbaar

Dit iPhone 12 hoesje maakt je telefoon praktisch onverwoestbaar. Je gloednieuwe telefoon uit je handen laten glippen? Met deze Military Drop Proof Tested beschermhoes durven we dat wel aan. En in tegenstelling tot de meeste telefoonhoesjes geeft hij je toestel een superstoer uiterlijk. Wat wil je nog meer?

Artistiek

Mag je iPhone 12 wel opvallen? Dan geef je hem met het Figura Series-hoesje een fraaie, artistieke look. Het materiaal voelt zacht aan en door de verhoogde randen biedt het hoesje ook bescherming aan de camera en het scherm. Naast dit overwegend geelgekleurde hoesje zijn er ook varianten in het rood, blauwgroen en roze.

Magnetisch

Dit siliconenhoesje – verkrijgbaar in acht verschillende tinten – is bijzonderder dan hij eruitziet. Hij ondersteunt Apple’s nieuwe MagSafe-techniek, waardoor je de iPhone 12 draadloos kunt opladen zónder dat je het hoesje hoeft te verwijderen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar