Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

iPhone 12 is nu goedkoper dan ooit door Prime Day

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 12 goedkoopst


Lees verder na de advertentie

Op Amazon is het jaarlijkse koopjesfestijn begonnen: Prime Day. Op 21 en 22 juni vind je er allerlei interessante deals, waaronder ook voor Apple-apparaten. Wat vooral opvalt, zijn de nieuwe iPhone 12-prijzen. Dankzij Prime Day bereikt de iPhone 12 de laagste prijs tot nu toe.

iPhone 12 nu goedkoper met Prime Day

De iPhone 12-serie behoort tot de nieuwste telefoons van Apple. Ze werden aangekondigd in oktober en er zijn vier verschillende modellen. De basisversies heten de iPhone 12 mini en de iPhone 12. Er zijn ook twee dure, luxere varianten: de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Voor de twee basisversies pakt Amazon uit met flinke kortingen. De 6,1-inch iPhone 12 is flink in prijs gezakt en kost daar € 749, wat de laagste prijs is tot nu toe. Ook de kleinere 5,4-inch iPhone 12 mini is er een stuk voordeliger op geworden. Met een startprijs van € 649 is de iPhone 12 mini momenteel het goedkoopst bij Amazon.

De iPhone 12 is te configureren met 64, 128 of 256 GB opslag. Dit zijn per opslagcapaciteit de nieuwe prijzen:

Prime-leden


kooptip

Om te kunnen profiteren van de aanbieding heb je Amazon Prime nodig. Hiervoor kun je een proefversie van 30 dagen beginnen, dus dat hoeft je geen geld te kosten. Daarna kost Amazon Prime € 2,99 per maand.