Terug naar ‘iPhone 11 ondersteunt kleine Apple Pencil’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 11 ondersteunt kleine Apple Pencil’

Door Laura Grootaarts22 augustus 2019 10:152 min. leestijd0

Zo nu en dan steekt het gerucht opnieuw de kop op: de Apple Pencil zou werken met de toekomstige iPhone. Nu beweert een bekende hoesjesmaker dat de Apple Pencil geschikt is voor gebruik met de iPhone 11 – en geeft daarbij nog een interessante twist aan het verhaal.

iPhone 11 Apple Pencil ondersteuning

Op de website MobileFun is sinds deze week een iPhone 11 Pro-hoesje van fabrikant Olixar te vinden, met een ingebouwde Apple Pencil-houder. De productomschrijving daarbij: ‘Deze chique grijze hoes van Olixar voor de iPhone 11 Pro, gemaakt van eersteklas echt leer, is zeer stijlvol en biedt perfecte bescherming voor je telefoon. De hoes is glad en slank, met als extraatje een houder voor je Apple Pencil.’

iPhone 11 Pro Apple Pencil

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

De houder op de afbeelding is duidelijk te klein voor de huidige Apple Pencil; Olixar denkt dus dat er een kleinere variant van Apple’s eigen stylus aan zit te komen. De Pencil zou in ieder geval werken met de grootste van de nieuwe iPhones: de 6,5-inch iPhone 11 Pro. Op dit moment werkt de Apple Pencil alleen maar op de iPad.

Geloofwaardig?

Is dit gerucht geloofwaardig? Helaas, nee. Olixar heeft wat dat betreft zijn krediet inmiddels een beetje verspeeld. Zo had deze fabrikant in het verleden ook al een iPhone SE 2-hoesje en dat model is er uiteindelijk nooit gekomen. Het lijkt dus wederom om een publiciteitsstunt van Olixar te gaan. Maar het moet gezegd worden, de bovenstaande renders zien er gaaf uit. En bovendien: een Apple Pencil zou een prima combinatie zijn met de iPhone. Zeker het grootste model biedt genoeg ruimte om te schrijven. Misschien dus iets voor in de toekomst.

iPhone 2019 release

Wat je wel van de nieuwe iPhone mag verwachten? Zet dinsdag 10 september maar alvast in je agenda, want dan horen we het! We verwachten dan een Apple-keynote die grotendeels in het teken van de iPhone 2019-modellen zal staan. Ook maakt Apple dan bekend wanneer de nieuwe besturingssystemen verschijnen, waaronder iOS 13. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd

Bron: MobileFun

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 11
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar