Terug naar ‘Apple kondigt AirTags en iPad Pro 2021 in maart aan’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple kondigt AirTags en iPad Pro 2021 in maart aan’

Door Koen van Ekeren15 februari 2021 11:142 min. leestijd0

De eerste nieuwe Apple-producten van 2021 laten niet lang meer op zich wachten. Dit beweert althans de goed geïnformeerde Apple-leaker Jon Prosser. Volgens zijn bronnen kondigt Apple in maart de AirTags en iPad Pro 2021 aan.

iPad Pro 2021 maart

AirTags

De AirTags zijn bluetooth-trackers om je verloren bezittingen op te sporen. Van het apparaatje wordt al een jaar verwacht dat Apple het op elk moment kan lanceren, maar de release wordt keer op keer uitgesteld. Prosser schrijft dat hij ‘dit keer niet van enige vertragingen heeft gehoord’. Blijft dit zo, dan lanceert Apple de AirTags in maart, stelt hij.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Maar hoewel Prosser een betrouwbare leaker is, heeft hij er wat de AirTags betreft meermaals naast gezetten. In september meldde Prosser dat de tracker ‘waarschijnlijk’ naast de iPhone 12 wordt onthuld, maar dat kwam niet uit. Later rekende hij op een release in november, maar ook toen schitterde de AirTag door afwezigheid. We houden dus een kleine slag om de arm.

iPad Pro 2021 in maart

Wat er volgens Prosser ook in maart aan zit te komen, is een nieuwe iPad Pro. Eerder schreef de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo al dat we in de eerste helft van 2021 een nieuwe iPad Pro mogen verwachten. De huidige generatie iPad Pro dateert uit maart 2020.

Over verwachte vernieuwingen heeft Prosser het niet. Wel is het waarschijnlijk dat de iPad uitgerust is met een A14X Bionic-chip. Dit is een verbeterde versie van de A14, die in de iPad Air en iPhone 12-serie zit. Daarmee maakt de iPad Pro een flinke sprong vooruit, want nu moet de nieuwste iPad Pro het nog doen met een A12Z-processor.

Vermoedelijk kondigt Apple de producten aan via een virtueel evenement. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar