Terug naar iPad ontploft in Apple Store in Amsterdam; drie medewerkers onwel
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad ontploft in Apple Store in Amsterdam; drie medewerkers onwel

Door Koen van Ekeren20 augustus 2018 09:401 min. leestijd0

In de Apple Store in Amsterdam ‘ontplofte’ zondag een iPad, waarna drie medewerkers last kregen van de luchtwegen. De brandweer vermoedt dat de klachten het gevolg zijn van een lekkende batterij.

iPad ontploft

iPad ontploft in Apple Store

Direct na het incident legden medewerkers de iPad in een bak met zand. Omdat er bij de iPad geen rookontwikkeling te zien was, leek dit voldoende. Toch kregen drie medewerkers later last van ademhalingsproblemen; zij werden ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Volgens een tweet van Brandweer Amsterdam-Amstelland ontstonden de ademhalingsproblemen door een ‘lekkende accupack’. Zij besloten de Apple Store te ontruimen, waarna de winkel aan het Leidseplein door de brandweer werd gelucht.

Het is niet duidelijk hoe de iPad zomaar kon ontploffen. De kans dat het jouw iPad overkomt, is overigens zeer klein. Miljoenen toestellen zijn er in de omloop, maar zelden doet een soortgelijk incident zich voor. Toch haalt een ontplofte iPhone of iPad wel eens het nieuws. In april explodeerde bijvoorbeeld de iPhone X van Ron Barten uit Mariahout. Zijn iPhone zat in zijn jaszak en vatte vlam.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar