Terug naar Nieuwe iPad mini verschijnt in 2021, maar later dan verwacht
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe iPad mini verschijnt in 2021, maar later dan verwacht

Door Koen van Ekeren4 mei 2021 09:462 min. leestijd0

Tijdens het Apple-event van april was hij de grote afwezige: de iPad mini. Nu meldt de gerenommeerde Apple-analist Ming-Chi Kuo dat de lancering van Apple’s kleinste tablet is uitgesteld. De iPad mini 2021 release is naar verwachting in de tweede helft van 2021.

iPad mini 2021

iPad mini 2021 release

In april onthulde Apple de nieuwe iPad Pro 2021. Veel Apple-insiders hadden ook een iPad mini en ‘gewone’ iPad verwacht, maar alleen de professionele tablet werd vernieuwd. Die kreeg een nieuw mini-led scherm, 5G-ondersteuning en M1-processor.

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Internet van Ziggo thuis? Ontvang dan tot €5 korting per maand en dubbele data!

Nu lijkt het erop dat de nieuwe iPad mini – voor het laatst bijgewerkt in februari 2019 – vanwege productieproblemen pas in de tweede helft van 2021 verschijnt.

Naar verwachting heeft de iPad mini 2021 een groter scherm van 8,4 inch. Bij de iPad mini 2019 is dat 7,9 inch. De extra schermruimte wordt gecreëerd door de randen om het scherm smaller te maken, dus de iPad mini blijft even compact. Verder lijkt er weinig te veranderen aan de mini. De thuisknop met Touch ID blijft behouden – en ook de Lightning-poort is er nog steeds.

iPad 2021

Bijna ieder jaar lanceert Apple een nieuwe versie van de ‘gewone’ iPad. Dit jaar hebben we nog nauwelijks geruchten over Apple’s goedkoopste iPad gehoord. Ook Kuo waagt nu zich niet aan een voorspelling, dus het is nog afwachten of de negende generatie iPad dit jaar verschijnt.

Mocht de iPad 2021 er komen, dan verwachten we dat Apple de tablet samen met de iPad mini lanceert. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar