Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Is de iPad Air 2020 vanaf vandaag te koop?

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPad Air 2020 release


Lees verder na de advertentie

Vorige maand lanceerde Apple een nieuw ontworpen iPad Air 2020. Die zou in oktober beschikbaar zijn, maar een exacte datum noemde Apple niet. Nu zijn er aanwijzingen dat de iPad Air al op korte termijn te koop is. Misschien is de iPad Air 2020 release zelfs al vandaag …

Wanneer iPad Air 2020 release?

Met zijn moderne looks, krachtige chip en betaalbare prijs heeft de vierde generatie iPad Air alles in zich om een verkoophit te worden. Veel mensen willen de iPad dan ook zo snel mogelijk bestellen, maar wanneer kan dat?

Volgens de gerenommeerde Apple-insider Mark Gurman is dat eerder vroeg in oktober, dan aan het eind van de maand. Hij meldt in een tweet dat het marketingmateriaal voor de iPad Air al in de winkels is beland. Dit zou erop wijzen dat een lancering van de nieuwe iPad Air 2020 nabij is.

Ook Apple-leaker Jon Prosser verwacht dat een release aanstaande is. In een tweet schrijft hij ‘Houd je iPad Air-geld gereed’. Nieuwe Apple-producten gaan vaak op een vrijdag in de verkoop, dus wie weet vandaag nog. Mocht dat inderdaad zo zijn en ben je er op tijd bij, dan heb je de tablet mogelijk al op vrijdag 9 oktober in huis. Dit zou dan ook de dag zijn dat de iPad Air 4 in de winkels ligt. Houd dit artikel in de gaten, want wanneer de iPad te koop is, werken we het bericht bij.

iPad Air 4 kopen


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Als de iPad Air beschikbaar is, kun je daarvoor terecht bij de online Apple Store. Ook is de tablet verkrijgbaar bij winkels als Coolblue en Bol.com. De prijs begint bij € 669. Wil je meer opslag en/of een versie met mobiele data, dan betaal je meer:

  • iPad Air 2020, 64 GB opslag, alleen Wi-Fi: € 669.
  • iPad Air 2020, 64 GB opslag, Wi-Fi + Cellular: € 809.
  • iPad Air 2020, 256 GB opslag, alleen Wi-Fi: € 839.
  • iPad Air 2020, 256 GB opslag, Wi-Fi + Cellular: € 979.

Ook zijn er veel kleuren om uit te kiezen. De iPad Air is verkrijgbaar in het zilver, spacegrijs, roségoud, groen en hemelsblauw. Meer over deze iPad lees je in ons dossier: