Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Dat was snel: iPad 2022 nú al 60 euro goedkoper

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPad 2022


Lees verder na de advertentie

De iPad 2022 ligt nog maar een paar weken in de winkels, maar hij is nú al 60 euro goedkoper. Hier vind je de deal.

iPad 2022: veel vernieuwingen

De iPad 2022 is Apple’s nieuwste instap-iPad. Hij heeft een gloednieuw kleurrijk design, geen thuisknop meer, Touch ID in de aan/uit-knop en een supersnelle A14-chip. Daarnaast heeft hij eindelijk usb-c, wat het aansluiten van accessoires een stuk gemakkelijker maakt.

Dat zijn mooie upgrades ten opzichte van de vorige iPad, maar op één vlak is hij flink achteruit gegaan: de prijs. De term ‘instap’ geldt eigenlijk niet echt meer. Waar de iPad 2021 nog begon bij € 389, begint de iPad 2022 pas bij € 589. Dat is een nogal fors verschil – en daar waren we in onze iPad 2022 review dan ook niet over te spreken.

iPad 2022 nu al goedkoper

Gelukkig komt Amazon.nl nu met de redding voor de iPad 2022. Daar is de basisversie met 64 GB opslag namelijk nu al flink afgeprijsd, van € 589 voor € 529. Dit geldt voor bijna alle kleuren. Daarmee is de nieuwe iPad een stuk aantrekkelijker geworden. Je vindt de deal hier:


kooptip

Let op: dit soort deals zijn vaak van korte duur. Mocht de deal al verlopen zijn, werp dan een blik op onze prijsvergelijker met de meest recente prijzen:

Blijf op de hoogte

Wil je ook in de toekomst op de hoogte blijven van de beste deals – bijvoorbeeld met Black Friday – en het laatste nieuws in de wereld van Apple? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief, en krijg elke vrijdag tijdens de lunch een update:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!