Terug naar Dit iOS 17-concept is al 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit iOS 17-concept is al 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube

Door Laura Grootaarts16 januari 2023 12:593 min. leestijd0

Dit najaar komt iOS 17 uit en iedere iPhone-eigenaar is benieuwd naar de nieuwe functies van deze update. Hoe ziet iOS 17 eruit? Daarover weten we nog maar weinig. Maar we hopen dat Apple eens kijkt naar een iOS 17-concept dat nu de ronde doet op social media – de complete video zie je aan het einde van dit bericht.

iOS 17 concept

iOS 17 concept met toffe nieuwe functies

Een iOS 17 concept dat onlangs op YouTube is gepubliceerd, is al snel viraal gegaan en inmiddels al anderhalf miljoen keer bekeken. De maker ervan meldt dat dit geen echte software is, en dat hij niet gelieerd is aan Apple – maar je zou je bijna vergissen. Er zitten best wat geniale ideeën in die we graag terug zouden zien op de iPhone. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

1) Een nieuw thuisscherm met interactieve widgets

Widgets zijn nog steeds behoorlijk statisch. Wat zou het fijn zijn als de inhoud van widgets beweegt of verandert, zodat je bijvoorbeeld een timer ziet lopen of beweging ziet op een neerslagkaart.

2) Vergrendelscherm delen

De grootste vernieuwing in iOS 16 is het vergrendelscherm dat tot in detail aanpasbaar is. Misschien heb je er een gemaakt die zo mooi is dat je hem met anderen wilt delen – en hopelijk kan dat in iOS 17.

3) Nieuw design voor verschillende elementen

Sommige dingen zijn ook nu al prima zoals ze zijn, maar kunnen wel een nieuw likje verf gebruiken. In dit concept hebben het bedieningspaneel, sommige app-icoontjes en de Appbibliotheek een nieuw ontwerp gekregen.

4) Verbeterd Dynamic Island

De iPhone 14 Pro heeft iets nieuws: een Dynamic Island. Maar echt dynamisch is het tot nu toe niet. In het concept is het al een stuk beter, en blijkt het eiland super goed van pas te komen bij het kopiëren en plakken van items tussen verschillende apps

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

5) Apps vergrendelen

Misschien wel de beste functie in dit iOS 17 concept: apps vergrendelen. Heb je apps met extra gevoelige informatie? Bijvoorbeeld WhatsApp? Zet er een slotje op en niemand kan erbij.

Bekijk de iOS 17 concept video

Wil je al deze functies in actie zien? Bekijk hieronder de complete video!

iOS 17: de grote iPhone-update van dit jaar

iOS 17 wordt de grote iPhone-update van dit jaar, met allerlei nieuwe functies en verbeteringen. We verwachten dat Apple iOS 17 onthult tijdens de WWDC begin juni. Halverwege september kan iedereen de update installeren.

Wil je als eerste horen wat de iOS 17 release date is? En ontdekken wat alle nieuwe functies zijn? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 17
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar