Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Oproep: welke nieuwe functies wil jij graag zien in iOS 16?

Auteur: Annemiek Lourensen
26 reacties
Welke functies iOS 16


Lees verder na de advertentie

Elk jaar brengt Apple een update uit voor de iPhone, en in 2022 wordt dat iOS 16. We hebben nog maar een handjevol maanden te gaan voordat de eerste bèta verschijnt, dus bij iCreate zijn we alvast onze wishlist aan het samenstellen. Al zijn we vooral benieuwd naar onze lezers: welke nieuwe functies of verbeteringen wil jij graag zien in iOS 16?

Welke functies in iOS 16?

Het is zeker dat we over een aantal maanden al wat van iOS 16 gaan zien. Elk jaar verschijnt er namelijk een nieuwe versie van het besturingssysteem voor de iPhone, en de eerste bèta hiervan wordt meestal uitgebracht na de jaarlijkse WWDC-keynote in juni. Na een aantal testen wordt de échte releasedatum doorgaans aangekondigd in september. Wat nog wel geheim is? Welke functies en verbeteringen bij deze update horen.

Toch zijn er al wat geruchten verschenen over de nieuwe update. Naar verluidt krijgen de app-icoontjes een compleet nieuw ontwerp, komt er een nieuw vergrendelscherm en komen er antwoordsuggesties in Messenger-apps. Bovendien zijn er wat screenshots gelekt waarin extra grote widgets te zien zijn, die ruimte maken voor kleine widgets. Zie je dit nog niet voor je? Krijg dan een beter beeld met ons iOS 16 concept.

Jouw wishlist voor iOS 16

De geruchten zijn veelbelovend, maar we weten zeker dat Apple nog veel meer in petto heeft voor de iPhone. Daarom zijn wij bezig met onze eigen wishlist, al zijn we vooral benieuwd naar de jouwe. Welke nieuwe functies of verbeteringen voor de iPhone wil jij graag zien in iOS 16? En aangezien de twee besturingssystemen op elkaar lijken, welke wensen heb je voor iPadOS 16? Laat het hieronder weten bij de reacties.


kooptip

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom iOS 16? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!