Terug naar iOS 16.3 bèta 1 is uit: dit is er nieuw!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 16.3 bèta 1 is uit: dit is er nieuw!

Door Laura Grootaarts15 december 2022 09:252 min. leestijd0

Apple heeft de eerste bèta uitgebracht voor iOS 16.3 en iPadOS 16.3: dit is een testversie van de eerstvolgende iOS-update. In dit artikel lees je wat er nieuw is in de iOS 16.3 bèta.

iOS 16 bèta

iOS 16.3 bèta 1

Nog maar enkele dagen geleden verscheen iOS 16.2, met grote vernieuwingen al de app Freeform en Apple Music Sing. Maar Apple denkt al verder vooruit, en is nu bezig met het ontwikkelen van iOS 16.3. De eerste versie van de nieuwe iOS 16 bèta is nu te downloaden. Maar wat is er nieuw?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Nieuw: Security Keys

Security Keys

Vanaf iOS 16.3 krijgt je iPhone ondersteuning voor Security Keys, oftewel ‘fysieke beveiligingssleutels’. Je gebruikt daarbij een extra apparaat om je identiteit te verifiëren als je ergens inlogt met je Apple ID. Dit is dan in de plaats van de codes die je nu nog moet invoeren, en die je ontvangt via je andere Apple-apparaten. Dit is een extra beveiligingslaag die bescherming biedt tegen onder meer phishing.

Verder zijn er op dit moment nog geen nieuwe functies ontdekt in deze nieuwe bèta. Mogelijk komt dat nog, en anders zien we misschien nog vernieuwingen opduiken in de eerstvolgende bèta’s.

iOS 16.3 release date

We weten nog niet wanneer iOS 16.3 voor iedereen te downloaden is. H et zal nog wel even duren: Apple heeft de Security Keys en enkele andere beveiligingsverbeteringen aangekondigd voor 2023. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de iOS-updates? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar