Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

Gebruik je Google Foto’s? Wacht dan nog even met iOS 16.3.1 (update)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Google Foto's logo


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren iOS 16.3.1 uitgebracht, een kleine tussentijdse update voor de iPhone. Maar gebruik je de app Google Foto’s? Dan kun je maar beter even wachten met updaten, want deze app werkt nu niet meer.

Update: de kust is weer veilig, Google Foto’s werkt weer! Zorg er wel voor dat je in de App Store bijwerkt naar versie 6.23.1 van Google Foto’s. Die is geschikt voor iOS 16.3.1.

iOS 16.3.1: Google Foto’s crasht

Na de update regende het binnen de kortste keren al klachten op social media over Google Foto’s. Deze app is met iOS 16.3 compleet onbruikbaar geworden: de app crasht direct als je hem probeert te openen.

Hoewel de iOS-update waarschijnlijk de oorzaak is van het probleem, ligt de verantwoordelijkheid nu toch bij Google. Zij zullen de app moeten updaten zodat hij weer naar behoren werkt. Heb je al geüpdatet naar iOS 16.3.1, houd dan in de App Store in de gaten of er al een update is voor Google Foto’s. Google heeft inmiddels tegenover The Verge bevestigd dat er snel een update komt die het probleem moet verhelpen: dit wordt dan versie 6.23.1.

Updaten of niet?


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Gebruik je de Google Foto’s-app op je iPhone en heb je op dit moment nog niet geüpdatet, dan is het op dit moment kiezen uit twee kwaden. Werk je je iPhone bij, dan moet je de Google Foto’s-app even missen. Werk je je iPhone niet bij, dan mis je de probleemoplossingen en beveiligingsupdates de met iOS 16.3.1 naar je telefoon komen.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: The Verge