Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iOS 14.7.1 is uit: verhelpt irritante Apple Watch-bug

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
iOS 14.7.1


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist iOS 14.7.1 uitgebracht. Met deze nieuwe update wordt verschillende problemen opgelost, waaronder een vervelende Apple Watch-bug die vorige week met iOS 14.7 geïntroduceerd werd.

Apple Watch bug iOS 14.7 verholpen

Heb je een Apple Watch en een iPhone met thuisknop en Touch ID? Sinds iOS 14.7 ontgrendelt je Apple Watch niet meer automatisch als je je iPhone ontgrendelt. Je moet dan dus je code invoeren. Heel lastig als je de code niet meer weet. Of als je een Apple Watch hebt die verbonden is met een zakelijke iPhone, want daarop kun je niet eens een code invoeren.

Apple erkende het probleem al direct na de release van 14.7 en beloofde al snel een update. Die is er nu dus. Heb je geen Apple Watch? Of geen iPhone met thuisknop? Dan nog is het belangrijk om iOS 14.7.1 te downloaden en te installeren. Want de update bevat ook nog enkele belangrijke beveiligingsupdates.

iOS 14.7.1 downloaden

iOS 14.71 downloaden is gratis. Ergens de komende dagen zal het rode update-bolletje automatisch bij de app Instellingen verschijnen, maar je kunt iOS 14.7.1 nu al zelf binnenhalen. Je downloadt en installeert iOS en iPadOS 14.7.1 via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad aan de stroom hangt.


kooptip

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!