Terug naar iOS 12 is uit! Dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12 is uit! Dit moet je weten

Door Laura Grootaarts17 september 2018 19:152 min. leestijd0

iOS 12 is uit! Apple heeft de nieuwe versie van het besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod touch vanavond uitgebracht. Een toestel met iOS 12 wordt sneller en krijgt een hoop nieuwe functies. Dit is wat je weten moet van de iOS 12 download!

iOS 12

Alle toestellen met iOS 11 worden ondersteund

Alle toestellen waarop nu ook al iOS 11 draait, zijn geschikt voor iOS 12. Dat is bijzonder, want eigenlijk vallen er ieder jaar wel een paar toestellen af. Maar zelfs ‘oudjes’ als de iPhone 5s en iPad Air gaan nog een jaartje mee.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Kijk of iOS 12 op jouw iPhone of iPad werkt.

iOS 12: sneller en met nieuwe functies

iOS 12 download

Met iOS 12 zet Apple vooral in op snelheid, kwaliteit en stabiliteit. Zelfs de oudste toestellen leveren hiermee betere prestaties, zo bleek al uit de bèta-testen die gedurende de zomer zijn uitgevoerd. Maar natuurlijk zijn er ook nieuwe functies die ervoor zorgen dat je iPhone of iPad handiger of aangenamer in gebruik wordt.

Een belangrijke nieuwe functie is Schermtijd, waarmee je jouw iPhone-gebruik en dat van je kinderen in de hand houdt. Met Opdrachten kun je takenreeksen opbouwen die automatisch worden uitgevoerd door je iPhone: je hoeft Siri maar een commando te geven. De notificaties worden overzichtelijk en minder opdringerig. En er is een gloednieuwe app, Meten, die werkt als een liniaal.

Lees alles over de opvallendste nieuwigheden in ons iOS 12 dossier.

Meer weten over iOS 12?
Bekijk dit dossier

iOS 12 download

iOS 12 kun je het gemakkelijkst installeren via je iPhone of iPad. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het besturingssysteem downloaden en installeren op je iPhone, iPad of iPod touch. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of aan de stroom hangt.

Komt de update maar niet in beeld of duurt het downloaden ontzettend lang? Door de grote belangstelling voor iOS 12, kan het druk zijn op de servers van Apple. Heb even geduld en probeer het op een later moment nog een keer. Wat je in de tussentijd kunt doen? Je alvast voorbereiden op de komst van iOS 12 door bepaalde maatregelen te treffen.

Het grote iPad & iPhone boek 2019
Het grote iPad & iPhone boek 2019
Editie iOS 12
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar