Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws iOS 12

Bug in iOS 12 bèta: constant meldingen over niet bestaande nieuwe update

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
iOS 12 beta melding


Lees verder na de advertentie

Update: Apple heeft iOS 12 bèta 12 uitgebracht. Hiermee is het probleem verholpen.

Gebruikers van de meest recente iOS 12 bèta worden geplaagd door een steeds terugkerende melding met daarin het verzoek om te updaten. Er is op dit moment echter geen mogelijkheid om te updaten.

iOS 12 bèta update melding

‘Er is een nieuwe iOS-update beschikbaar. Werk de iOS 12-bètaversie bij.’ Al sinds iOS 12 bèta 11 op 27 augustus uit kwam, plopt deze melding om de haverklap in beeld. Bovendien ook met een toenemende frequentie: het gebeurt nu bijna iedere keer dat je de iPhone of iPad ontgrendelt en ook bij het openen en sluiten van het Berichtencentrum. Er zit niets anders op dan de melding steeds handmatig te sluiten.


kooptip

Ontwikkelaar Guilherme Rambo suggereert dat de fout te maken heeft met een foutieve datum- of tijdsberekening. Springboard, het programma achter het beginscherm van iOS, maakt een berekening en komt daarbij tot de conclusie dat de huidige bèta verlopen is. Maar dat is dus niet zo.

iOS 12 release

Met iOS 12 bèta 11 naderen we bijna de officiële release van iOS 12. Apple heeft gisteren bekendgemaakt dat er op 12 september een iPhone-keynote is, en dan horen we de officiële releasedatum van de nieuwe software voor iPhone en iPad.