Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Internet en tv nu goedkoper dan ooit – dit is de deal van 2023

Auteur: Maurice Snijders
2 reacties
glasvezelinternet plus tv


Lees verder na de advertentie

We zijn inmiddels wel gewend aan prijsstijgingen voor internet en TV. Elk jaar verhogen veel providers de prijzen en de stappen worden alsmaar groter. Des te verrassender is daarom deze aanbieding voor internet en tv die we ineens tegenkwamen – zo goedkoop als nooit eerder dit jaar!

Internet en tv goedkoop

Wanneer je bij een grote provider voor internet plus TV kiest, ben je al snel zo’n 60 euro per maand kwijt. Als nieuwe klant krijg je vaak wel een paar maanden korting, maar daarna betaal je alsnog de volle mep. Het mooie aan de aanbieding die wij tegenkwamen, is dat de korting voor een heel jaar geldt. Daardoor is het de beste aanbieding die je momenteel zult vinden!

De aanbieding is van online.nl: Glasvezelinternet 50 Mb/s plus TV nu 12 maanden voor 35 euro per maand. Gek genoeg verschijnt deze aanbieding alleen via deze link en niet als je op de site van Online.nl ernaar gaat zoeken.

50 Mb/s is meer dan genoeg om de updates van Apple binnen enkele minuten binnen te krijgen, daarnaast zijn ook meerdere Apple TV+-streams tegelijk (of Netflix) geen probleem.

Online.nl: glasvezelinternet plus TV voor 35 euro per maand


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

online.nl

De reguliere aanbieding bij Online.nl is glasvezelinternet 100 Mb/s plus TV. Daarvoor betaal je de eerste zes maanden 34 euro per maand en daarna 54 euro per maand. Bij de aanbieding die wij tegenkwamen, betaal je na 12 maanden 53,50 euro per maand voor het abonnement. Maar na een jaar kun je het abonnement ook altijd weer opzeggen als je dat wilt. Internet en tv extra goedkoop dus.

Bekijk de aanbieding van Online.nl

Geen glasvezel? Geen nood!

Is er op jouw adres nog geen glasvezel aangelegd, dan ben je dus aangewezen op de kabel of adsl. Ook in dat geval kun je bij Online.nl terecht voor een goede aanbieding (via bovenstaande link). Daar krijg je nu adsl internet 50 Mb/s plus TV 12 maanden lang voor 31 euro per maand (daarna betaal je € 43,50 per maand).

Internet en tv: ook goedkoop bij T-Mobile

glasvezelinternet plus tv

Kies je liever voor een van de grote providers, dan raden we de aanbieding van T-Mobile aan. Daar krijg je voor de goedkoopste optie een internetsnelheid van 100 Mbit/s plus TV. De eerste 8 maanden betaal je daar slechts 30 euro per maand voor, daarna wordt het 50 euro per maand.

Bekijk de aanbieding van T-Mobile