Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Beveilig je Mac met Intego Antivirus en VPN (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
intego antivirus

Intego Antivirus en de nieuwe VPN-software Privacy Protection beschermen je Mac en je identiteit optimaal tegen cyberaanvallen. We leggen uit waarom het een goed idee is om dit pakket aan te schaffen, zeker nu omdat het extra voordelig is.

Ontdek meer over Mac-beveiliging

Intego Antivirus voor je Mac

Net als pc’s zijn ook Macs kwetsbaar voor cyberaanvallen. Apple maakt daar ook geen geheim van. Zo werd in januari 2022 de malware ‘Silver Sparrow’ ontdekt op meer dan 30.000 Macs in ruim 150 landen. Deze malware kon de beveiligingen van macOS omzeilen en op afstand kwaadaardige opdrachten uitvoeren. In februari 2022 werd een nieuwe variant met de naam ‘Shlayer’ ontdekt, dat erom bekend staat dat het zich snel kan verspreiden. Het virus vermomde zich als een update voor een andere app.

Het antiviruspakket van Intego is voor dit soort gevallen een betrouwbare beveiliging. Het Franse bedrijf heeft wereldwijd meer dan tien miljoen klanten en richt zich uitsluitend op de beveiliging van Macs. Hierdoor is Intego Antivirus een uitstekende keuze.

Intego Mac Premium Bundle

Het standaard antiviruspakket van Intego bevat naast de bekende antivirussoftware VirusBarrier ook een firewall (NetBarrier). Daarmee ben je goed beschermd op gedeelde wifi-netwerken. Kies je voor de Premium Bundle, dan krijg je ook een back-up-programma, ouderlijk toezicht en een tool om je Mac mee op te schonen en te optimaliseren. Programma’s kunnen hierdoor tot drie keer sneller worden.

Het belangrijkste aspect van Intego Antivirus is uiteraard veiligheid, maar Intego heeft ook gedacht aan een goede gebruikservaring. De software draait stilletjes op de achtergrond en is daardoor niet storend. Er verschijnen geen pop-ups en het heeft geen negatief effect op de prestaties van je Mac.

privacy protection

Intego Privacy Protection

Als bonus krijg je nu ook een VPN-oplossing: Intego Privacy Protection. Daarmee heb je toegang tot meer dan 20.000 veilige servers met een 256-bit AES versleuteling die je gegevens en identiteit beschermen. Dat is vooral handig als je vaak openbare wifi-netwerken gebruikt. Maar je kunt het ook gebruiken om bijvoorbeeld films en series uit het buitenland via Netflix te kijken, want het aanbod is per land verschillend.

intego antivirus

Aanbieding Intego Antivirus

Deze maand heb je dubbel voordeel als je kiest voor een abonnement op de Intego Mac Premium Bundle en Intego Privacy Protection VPN. Ten eerste krijg je een korting van maar liefst 70% op de software. Hierdoor betaal je geen € 134,98 maar slechts € 39,99. En betaal je € 4 per maand extra, dan bescherm je tevens je gegevens met Intego Privacy Protection. Bovendien heb je 30 dagen de tijd om het pakket uit te proberen en krijg je je geld terug als het niet bevalt.

Bekijk de bundelaanbieding

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iCreate zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je een aankoop doet via deze link, kan iCreate een kleine commissie ontvangen zonder extra kosten voor jou.