Terug naar ‘iMac Pro 2022 met M1 Pro en M1 Max op komst’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iMac Pro 2022 met M1 Pro en M1 Max op komst’

Door Ward Edema1 november 2021 09:522 min. leestijd0

De M1 Pro- en M1 Max-chips van de MacBook Pro 2021 komen volgens geruchten ook naar de 27-inch iMac Pro 2022. Maar er zijn meer geruchten: wij zetten ze voor je op een rij.

iMac Pro 2022

iMac Pro 2022: een nieuw soort Pro

Waar de vorige iMac Pro een heel ander soort machine was dan z’n ‘reguliere’ broertje, met een bijbehorend prijskaartje van € 5.499 tot maar liefst € 62.419, ligt de aankomende iMac Pro waarschijnlijk wat dichterbij het normale model.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Volgens Apple-leaker Dylandkt wordt de volgende iMac Pro vooral een vervanger voor het huidige 27-inch model, en dus niet zozeer de oude Pro. Het verwachte prijskaartje past daarbij: iets boven de € 1.999 van de huidige grote iMac.

Nieuwe features

De 27-inch iMac Pro wordt een behoorlijke upgrade ten opzichte van de huidige Intel-iMac. Zo krijgt hij volgens Dylandkt dezelfde schermtechniek als de MacBook Pro 2021. Dat betekent dus een mini-led-scherm met betere helderheid en contrast, en ondersteuning voor 120 hertz verversingssnelheid met ProMotion.

Daarnaast krijgt het nieuwe model dezelfde M1 Pro- en M1 Max-chips van de MacBook Pro. Hierdoor zijn er sterk verbeterde prestaties, terwijl het verbruik en het ventilatorgeluid juist afneemt. Bovendien krijgt de grotere iMac daarmee voor het eerst ondersteuning voor iOS-apps en geen laadtijd bij het ontwaken uit de slaapstand.

Ook qua poorten is de nieuwe iMac Pro gelijk aan de nieuwe MacBook Pro: meerdere usb-c-poorten, een sd-kaartlezer en HDMI. En wat het design betreft lijkt de nieuwe iMac weer op het 24-inch model met M1-chip, maar dan met donkere schermranden.

Release iMac Pro 2022

De nieuwe iMac Pro komt naar verwachting al in de eerste helft van 2022 uit. De ontwikkeling zou volgens geruchten vorig jaar nog stopgezet zijn zodat de Mac-afdeling van Apple kon werken aan het 24-inch model. Met de introductie van dit kleinere model werd de ontwikkeling weer gestart.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar