Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

iCreate-app staat nú in de App Store

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iCreate digitaal lezen


Lees verder na de advertentie

Het digitaal lezen van iCreate op de iPhone of iPad is een stuk gemakkelijker geworden. Vanaf deze week is namelijk de iCreate-app gratis te downloaden in de App Store!

iCreate-app voor abonnees en andere lezers

Als abonnee van iCreate kun je inloggen op de app en dan iCreate digitaal lezen op de iPhone of iPad. Op dit moment vind je alleen de meest recente versies van iCreate in de app, maar het archief wordt met terugwerkende kracht aangevuld met alle edities die tijdens jouw abonnementsperiode verschenen zijn.

Ook voor niet-abonnees is de app de moeite waard. Via de app blijf je eenvoudig op de hoogte van het nieuws op de website. Ook kun je een voorvertoning van het blad bekijken of een losse digitale editie kopen.

Hoe log je in als abonnee?

Als je al een abonnee bent, kun je na het downloaden van de app inloggen om toegang te krijgen tot de volledige content.

  1. Tik daarvoor in het menu op Abonneren & inloggen.
  2. Vul je abonneenummer en postcode in en tik op inloggen. Je vindt je abonneenummer op het adreslabel van de verpakking van je iCreate, of in de welkomstmail die je hebt gehad bij het ingaan van je abonnement.
  3. Eenmaal ingelogd, kun je de digitale uitgaven downloaden en lezen zolang je abonnement loopt.


kooptip

Heb je nog vragen over het digitaal lezen van iCreate? Bekijk ook de FAQ over de app. In iCreate 106 vind je een uitgebreide bespreking van onze app.