Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Bestel iCreate 153 – Maak je huis écht slim met HomeKit

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iCreate 153

Met Apple’s HomeKit bouw je de slimme woning van je dromen. Maar welke automatiseringen kun je laten uitvoeren? Hoe stel je ze in? En welke slimme apparaten heb je hiervoor nodig? In iCreate 153 geven we antwoord op al je vragen, plus we vertellen hoe je ieder uur van de dag kunt genieten van je HomeKit-huis.

Lees verder na de advertentie

Orden je leven met Notities

Dankzij Notities voelt het alsof we ons hele leven op orde hebben. Boodschappenlijstjes, brainstorms, briljante ingevingen, todo-lijstjes – we dumpen alles in deze app. Maar stiekem heeft Notities meer functies dan je denkt, en kun je je aantekeningen daarmee nog overzichtelijker en gedetailleerder maken. Daarom gaan we in iCreate 153 aan de slag met Notities, en leer je hoe alle functies werken, waar je ze vindt en wat je eraan hebt.

Blik terug op 2023 met Foto’s

De camera van je iPhone heeft het afgelopen jaar vast overuren gemaakt. Een kiekje hier, een filmpje daar – staat jouw galerij ook vol met herinneringen? Dan moet je die koesteren en je foto’s een leuke plek of functie geven. Maar waarvoor kun je je kiekjes zoal gebruiken? Dat ontdek je in iCreate 153.

kooptip

En verder …

In deze iCreate vind je ook weer eindeloos veel handige tips & trucs voor je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. Onder andere de volgende artikelen staan voor je klaar:

Maak je persoonlijke nieuwsfeed met WhatsApp Kanalen | Aan de slag met de beste vernieuwingen van iOS 17.1 | Maak AI-kunst met één klik | Hoe goed zijn de AirPods Pro 2 met usb-c?

iCreate 153 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 153.