Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bestel iCreate 149 – 99 functies voor iPhone en Mac die je móét gebruiken

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 149


Lees verder na de advertentie

Ze komen je vast bekend voor: geheime functies die zó handig zijn, dat iedereen ze zou moeten gebruiken. macOS en iOS zitten hier vol mee. Daarom zijn wij diep in de instellingen van onze iPhone en Mac gedoken, en hebben we maar liefst 99 van zulke functies gevonden. Welke dit zijn, ontdek je in iCreate 149 – en in deze uitgave leer je ook meteen waar je ze vindt.

99 instellingen die je nú moet aanpassen op je iPhone en Mac

iOS 16 en macOS Ventura zitten vol functies die het gebruik van je apparaten verbeteren. Denk hierbij aan instellingen voor je privacy en batterijduur, maar ook aan talloze nieuwe mogelijkheden. Op de iPhone vind je ze in Instellingen, op de Mac navigeer je naar Systeeminstellingen. In iCreate 149 nemen we die menu’s graag met je door, en noemen we 99 instellingen die iedereen zou moeten aanpassen.

Schiet professionele foto’s met je iPhone

Van paspoortfoto’s tot interieurafbeeldingen – fotografen hebben het maar druk met ons. Wat zou het toch handig zijn als je zulke kiekjes zelf kon maken … Nou, met die indrukwekkende camera van je iPhone kan dat ook prima. Daarom lees je in iCreate 149 hoe je voortaan zelf professionele foto’s maakt.

Ook in deze uitgave

Haal meer uit je Mac met een tweede scherm | Bewerk je foto’s met Photomator | Draai Windows op je Mac met Parallels | Nothing Ear (2) getest: een geduchte concurrent voor de AirPods Pro?

iCreate 149 bestellen


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 149.