Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bestel iCreate 144 – Ontwerp het ultieme vergrendelscherm!

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iCreate 144


Lees verder na de advertentie

Wil je 2023 beginnen met een frisse start, dan kijk je eerst naar het vergrendelscherm van je iPhone. De grote iOS 16-update zit namelijk vol nieuwe ontwerp-opties waarmee je dit volledig naar je hand zet. Hoe je dat doet? Leer het in iCreate 144!

Ontwerp je eigen vergrendelscherm

Veruit het hoogtepunt van iOS 16: de nieuwe personalisatie-opties voor het vergrendelscherm! Vanaf nu bepaal je zelf welke kleuren, lettertypes, achtergronden en widgets er hier verschijnen. En ontwerp gerust zoveel vergrendelschermen als je wilt, want je kunt ze allemaal opslaan en gebruiken wanneer ze van pas komen. Al enthousiast? Wij vertellen je alles over het ontwerpen van je nieuwe vergrendelscherm.

8 alternatieven voor Apple-apps

FaceTime, Boeken, Podcasts – Apple’s producten staan vol standaard ingebouwde apps van Apple zelf. Maar als er een daarvan niet naar wens is, moet je best goed zoeken om een alternatief te vinden. Daar is iCreate voor: wij hebben acht alternatieven voor Apple’s eigen apps op een rij gezet.

Ook dit mag je niet missen

Maak een eigen bullet journal op je iPad | Installeer macOS Ventura op een oude Mac | Ontdek het nieuwe iCloud.com | De nieuwe Apple Watch Ultra getest

Bestel iCreate 144


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 144!