Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iCloud.com heeft een nieuw design (en dat ziet er veel beter uit)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Nieuwe iCloud website


Lees verder na de advertentie

De iCloud-website heeft een compleet nieuw ontwerp. De nieuwe versie is gisteren online gekomen, nadat er al enkele weken getest werd met een publieke bèta. Wat is er precies veranderd?

Vernieuwde iCloud-website

iCloud.com vernieuwd

Via de website iCloud.com heb je toegang tot je foto’s, notities, agenda en allerlei andere documenten en gegevens die op je Mac, iPhone en iPad staan. Met het nieuwe design is het allemaal stukken overzichtelijker geworden.

Wanneer je op de website inlogt met je Apple ID, zie je een kleurrijke homepage met daarop tegels voor diverse Apple-apps. Denk aan Foto’s, Mail, iCloud Drive, Zoek mijn en de iWork-apps. Via de tegels kun je alles beheren en bewerken en dat wordt dan gelijk gehouden met de rest van je Apple-apparaten.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Het mooie aan de website is dat je hem zelf indeelt. Je bepaalt zelf de volgorde van de tegels, en welke er wel en niet zichtbaar moeten zijn. Hiervoor klik of tik je onderaan op de pagina op ‘Pas homepage aan’. Met het minnetje verwijder je tegels, met het plusje linksboven voeg je ze toe. Versleep een tegel om hem op een andere plek te zetten.

Overige Apple-diensten

De website biedt niet alleen toegang tot allerlei apps, maar ook tot diverse Apple-diensten. Je vindt hier de functies van iCloud+ en meer: je iCloud-opslag, iCloud-abonnement en de optie tot gegevensherstel. Met deze laatste optie herstel je bestanden die je de afgelopen 30 dagen hebt verwijderd van iCloud Drive, of je bladwijzers, contacten en agenda’s.

Nieuw is het allemaal niet, maar door de vernieuwde vormgeving is het allemaal stukken eenvoudiger te vinden. Probeer de nieuwe website zelf uit via iCloud.com.

Wil je wekelijks Apple-nieuws ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!